Black Friday 2 - Продължението - намаление на авточасти и консумативи

Black Friday авточасти

Поради големия интерес от нашите клиенти "Black Friday" ще продължи през целия уикенд - до 04.12 Неделя, включително.



Намалениe на всички налични авточасти, консумативи и аксесоари Black Friday 02 Декември 2016 (Черен Петък 2) от www.avto.bim.bg


Намаленията са валидни за всички налични авточасти и аксесоари до изчерпване на количествата!


Покупката на стока с намалена цена Black Friday 2, може да бъде направена на 02 Декември 2016.


Всеки регистриран потребител на сайта ни www.avto.bim.bg може да види предварително, намалените цени на артикулите. След като влезете с профила си ще видите намалените цени в детайлния изглед на конкретния продукт, който сте избрали.
Под текста "Цена за вас", се намира и Black Friday цената, която ще бъде валидна на 02 Декември 2016.

Всеки може да направи безплатно регистрация в нашия сайт и да види предварително цените от тук: https://www.avto.bim.bg/registrirane-na-nov-potrebitel.html


Всички намалени цени ще са валидни за периода от 00:01 до 23:59 часа на 02.12.2016.
Всички поръчки ще имат опцията да пътуват с безплатна доставка!


*Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday 2 ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY 2.
Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ артикул. Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.



Публикувано на: г.




« Обратно към новините

Популярни категории