Black Friday - намаление на авточасти и консумативи

Black Friday авточасти

Поради големия интерес от нашите клиенти "Black Friday" ще продължи и през целия уикенд.



Намалениe на авточасти, консумативи и аксесоари Black Friday 25 Ноември 2016 (Черен Петък) от www.avto.bim.bg


За поредна година сме подготвили Black Friday промоция с невиждани намаления в сферата на авточастите и аксесоарите за леки автомобили с до 80% от редовната цена на продуктите!
Цените, които предлагаме са без алтернатива и конкуренция на пазара.
Намаленията са валидни за всички авточасти и аксесоари до изчерпване на количествата!


Покупката на стока с намалена цена Black Friday, може да бъде направена на 25 Ноември 2016.


Всеки регистриран потребител на сайта ни www.avto.bim.bg може да види предварително, намалените цени на артикулите. След като влезете с профила си ще видите намалените цени в детайлния изглед на конкретния продукт, който сте избрали.
Под текста "Цена за вас", се намира и Black Friday цената, която ще бъде валидна на 25 Ноември 2016.

Всеки може да направи безплатно регистрация в нашия сайт и да види предварително цените от тук: https://www.avto.bim.bg/registrirane-na-nov-potrebitel.html


Всички намалени цени ще са валидни за периода от 00:01 до 23:59 часа на 25.11.2016.
Всички поръчки ще имат опцията да пътуват с безплатна доставка!


*Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY.
Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ артикул. Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.



Публикувано на: г.




« Обратно към новините

Популярни категории