Авточасти за GREAT WALL V-SERIES

GREAT WALL

За кои модели на GREAT WALL V-SERIES можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за GREAT WALL V-SERIES и следните модели: V-SERIES Platform/Chassis

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за GREAT WALL V-SERIES?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за GREAT WALL V-SERIES?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на GREAT WALL V-SERIES?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • GREAT WALL V-SERIES Подкалници - Подкалниците, наричани още вътрешни калници покриват горната, вътрешна страна на зоната на колелата на автомобила. Така се отстранява възможността за проникване на вода и кал върху отделни елементи от купето, което да доведе до щети по тях.
 • GREAT WALL V-SERIES Кори под двигател - Кората под двигател защитава двигателя и трансмисията от замърсявания, повреди и климатичните условия. Тя изолира шума от двигателя и създава добър микроклимат за работа му, като същевременно му подсигурява добра вентилация и охлаждане.
 • GREAT WALL V-SERIES Амортисьори - Автомобилните амортисьори са устройства, които оказват съпротива на движението на окачването нагоре - надолу. Те оказват отпор само когато има движение. Колкото по-бързо е движението, толкова по-голямо е съпротивлението. Така се постига устойчивост на колата.
 • GREAT WALL V-SERIES Накладки - Спирачните накладки са част от спирачната система на всяко колело на автомобил. Тяхното предназначение е да създадат триене върху спирачния диск за да забавят или спрат неговото въртене. Всеки спирачен диск или барабан е оборудван с по две накладки. Животът на спирачните накладки е в пряка зависимост от интензивността на спирането. Колкото по-често се използват, толкова по-бързо се износват и трябва да се сменят.
 • GREAT WALL V-SERIES Маслен филтър - Предназначението на масления филтър е да пречиства маслото от отлагания и други частици, които попадат в него при работа на двигателя. Това е важно, защото добрата работа на двигателя зависи от качеството маслото, което го смазва и охлажда.
 • GREAT WALL V-SERIES Въздушен филтър - Всички двигатели с вътрешно горене черпят кислород от въздуха. Но заедно с въздуха от околната среда в автомобила постъпват и много фини прахови частици, песъчинки и други замърсявания, които са пагубни за елементите на двигателя. Затова тези двигатели задължително се оборудват с въздушни филтри, които се сменят на определен пробег.
 • GREAT WALL V-SERIES Филтър купе - Пречистването на въздуха в купето се извършва от филтър купе. Видовете от този тип филтри са обикновени и филтри купе с активен въглен. Но независимо от вида на филтъра, те са специфични за всяка марка и модел. От ефективната работа на филтър купе зависи работата на вентилацията, отоплението и климатика в салона, както и комфорта и здравето на пътуващите.
 • GREAT WALL V-SERIES Горивен филтър - Състоянието на горивния филтър оказва влияние върху работата на двигателя. При задръстен горивен филтър се наблюдава труден старт на двигателя, намалена мощност, повишен разход на гориво, заглъхване на двигателя и теч на гориво от свръзките.
 • GREAT WALL V-SERIES Спирачни дискове и барабани - Спирачната система на съвременните автомобили е изградена от дискови и барабанни спирачки. Често автомобилите се окомплектоват с дискови спирачки на предните колела и барабанни или дискови на задните. Но независимо от вида, принципът на действие е един и същ. Дисковите спирачки се състоят от спирачни дискове и накладки, а барабанните от спирачни накладки и барабани. При натискане на спирачния педал, накладките се притискат към дисковете или барабаните и посредством триене забавят скоростта и спират въртенето на колелата. Спирачните дискове и барабани са пряко отговорни за спирането на автомобила и затова трябва да са винаги изправни.
 • GREAT WALL V-SERIES Чистачки - Добрите автомобилни чистачки осигуряват спокойствие и безопасност при пътуване, независимо от натовареното движение и времето.

Категории с аксесоари за GREAT WALL V-SERIES

Популярни категории