Бобини и модули за HYUNDAI

ACCENT

0/1995-0/1999 Авточасти за HYUNDAI ACCENT 3D от 1995 до 1999
Авточасти за HYUNDAI ACCENT 3D от 1995 до 1999
0/1995-0/1999 Авточасти за HYUNDAI ACCENT 4/5D от 1995 до 1999
Авточасти за HYUNDAI ACCENT 4/5D от 1995 до 1999
0/2000-0/2003 Авточасти за HYUNDAI ACCENT от 2000 до 2003
Авточасти за HYUNDAI ACCENT от 2000 до 2003
0/2003-0/2006 Авточасти за HYUNDAI ACCENT от 2003 до 2006
Авточасти за HYUNDAI ACCENT от 2003 до 2006
0/2006-0/2011 Авточасти за HYUNDAI ACCENT от 2006 до 2011
Авточасти за HYUNDAI ACCENT от 2006 до 2011

ATOS

0/1998-0/2004 Авточасти за HYUNDAI ATOS от 1998 до 2004
Авточасти за HYUNDAI ATOS от 1998 до 2004
0/2004-0/0 Авточасти за HYUNDAI ATOS от 2004
Авточасти за HYUNDAI ATOS от 2004

COUPE

0/1996-0/1999 Авточасти за HYUNDAI COUPE от 1996 до 1999
Авточасти за HYUNDAI COUPE от 1996 до 1999
0/1999-0/2002 Авточасти за HYUNDAI COUPE от 1999 до 2002
Авточасти за HYUNDAI COUPE от 1999 до 2002
0/2001-0/0 Авточасти за HYUNDAI COUPE от 2001
Авточасти за HYUNDAI COUPE от 2001

ELANTRA

0/2000-0/2003 Авточасти за HYUNDAI ELANTRA от 2000 до 2003
Авточасти за HYUNDAI ELANTRA от 2000 до 2003
0/2003-0/2006 Авточасти за HYUNDAI ELANTRA от 2003 до 2006
Авточасти за HYUNDAI ELANTRA от 2003 до 2006
0/2006-0/2010 Авточасти за HYUNDAI ELANTRA от 2006 до 2010
Авточасти за HYUNDAI ELANTRA от 2006 до 2010

EXCEL

0/1990-0/1992 Авточасти за HYUNDAI EXCEL (PONY) от 1990 до 1992
Авточасти за HYUNDAI EXCEL (PONY) от 1990 до 1992
0/1992-0/1995 Авточасти за HYUNDAI EXCEL (PONY) от 1992 до 1995
Авточасти за HYUNDAI EXCEL (PONY) от 1992 до 1995

GALLOPER

0/1991-0/1998 Авточасти за HYUNDAI GALLOPER от 1991 до 1998
Авточасти за HYUNDAI GALLOPER от 1991 до 1998
0/1998-0/2005 Авточасти за HYUNDAI GALLOPER от 1998 до 2005
Авточасти за HYUNDAI GALLOPER от 1998 до 2005

GETZ

0/2002-0/2005 Авточасти за HYUNDAI GETZ от 2002 до 2005
Авточасти за HYUNDAI GETZ от 2002 до 2005
0/2006-0/0 Авточасти за HYUNDAI GETZ от 2006
Авточасти за HYUNDAI GETZ от 2006

GRANDEUR

0/1998-0/2005 Авточасти за HYUNDAI GRANDEUR (XG) от 1998 до 2005
Авточасти за HYUNDAI GRANDEUR (XG) от 1998 до 2005

H-100

0/1996-0/2007 Авточасти за HYUNDAI H-100 VAN от 1996 до 2007
Авточасти за HYUNDAI H-100 VAN от 1996 до 2007

H1/H200

0/1997-0/0 Авточасти за HYUNDAI H1/H200 от 1997
Авточасти за HYUNDAI H1/H200 от 1997

IX35

0/2009-0/2015 Авточасти за HYUNDAI IX35 от 2009 до 2015
Авточасти за HYUNDAI IX35 от 2009 до 2015

LANTRA

0/1990-0/1995 Авточасти за HYUNDAI LANTRA от 1990 до 1995
Авточасти за HYUNDAI LANTRA от 1990 до 1995
0/1995-0/2000 Авточасти за HYUNDAI LANTRA от 1995 до 2000
Авточасти за HYUNDAI LANTRA от 1995 до 2000

MATRIX

0/2001-0/2008 Авточасти за HYUNDAI MATRIX от 2001 до 2008
Авточасти за HYUNDAI MATRIX от 2001 до 2008

SANTA

0/2001-0/2005 Авточасти за HYUNDAI SANTA FE от 2001 до 2005
Авточасти за HYUNDAI SANTA FE от 2001 до 2005
0/2006-0/2012 Авточасти за HYUNDAI SANTA FE от 2006 до 2012
Авточасти за HYUNDAI SANTA FE от 2006 до 2012

SANTAMO

10/1998-0/0 Авточасти за HYUNDAI SANTAMO от 1998
Авточасти за HYUNDAI SANTAMO от 1998

SONATA

0/1993-0/1998 Авточасти за HYUNDAI SONATA (Y3) от 1993 до 1998
Авточасти за HYUNDAI SONATA (Y3) от 1993 до 1998
0/1999-0/2001 Авточасти за HYUNDAI SONATA (EF) от 1999 до 2001
Авточасти за HYUNDAI SONATA (EF) от 1999 до 2001
0/2001-0/2003 Авточасти за HYUNDAI SONATA (EF-B) от 2001 до 2003
Авточасти за HYUNDAI SONATA (EF-B) от 2001 до 2003
0/2004-0/2009 Авточасти за HYUNDAI SONATA (NF) от 2004 до 2009
Авточасти за HYUNDAI SONATA (NF) от 2004 до 2009

TERRACAN

0/2001-0/2008 Авточасти за HYUNDAI TERRACAN от 2001 до 2008
Авточасти за HYUNDAI TERRACAN от 2001 до 2008

TRAJET

0/2000-0/0 Авточасти за HYUNDAI TRAJET от 2000
Авточасти за HYUNDAI TRAJET от 2000

TUCSON

0/2004-0/2009 Авточасти за HYUNDAI TUCSON от 2004 до 2009
Авточасти за HYUNDAI TUCSON от 2004 до 2009

XG

0/1998-0/2006 Авточасти за HYUNDAI XG от 1998 до 2006
Авточасти за HYUNDAI XG от 1998 до 2006

i30

0/2007-0/2010 Авточасти за HYUNDAI i30 от 2007 до 2010
Авточасти за HYUNDAI i30 от 2007 до 2010