Акумулатори MACHT

Акумулатори Macht - Macht Klasse Batterien е немска фирма за производство на акумулатори.

Основна цел на фирмата е производство на батерии, които да отговарят на изискванията на утрешния ден за повече мощност, по-голяма безопасност, по-дълъг експлоатационен срок и опазване на околната среда. Производственият процес непрекъснато се обновява и подобрява, за да могат продуктите да съответстват на изискванията на бързо развиващата се индустрия на автомобилостроенето.

Основни приоритети на компанията:

 • Перфектно съотношение цена-качество на продуктите, като качеството отговаря на най-високите критерии на техническите изисквания. Това високо качество на акумулаторите се предлага на разумна цена.
 • Не се изисква обслужване на батериите за целия експлоатационен срок, защото тези батерии са произведени по нови технологии и са запечатани. по този начин не се долива вода, не се изпаряват киселинните съединения и няма опасност от разливане на електролит.
 • Висока стойност на подавания ток при студен старт, което гарантира сигурно запалване на автомобила.
 • По-дълъг живот, който се дължи на иновативна технология, осигуряваща 30% по-дълъг експлоатационен срок в сравнение със стандартните акумулаторни батерии.
 • Гарантирано качество - всички батерии се тестват многократно, за да се гарантира максимална производителност на потребителите. процента брак е под 0,8%, за разлика от стандартните 2%, договорен от повечето производители като гаранционният срок е 3 години.

Продуктова гама:

Произвежданите акумулатори Macht са разделени в няколко групи: за автомобили от европейски производители, за автомобили от азиатски производители, за товарни автомобили и за селскостопанска техника.

 • За автомобили, произведени в Европа и САЩ
  • Акумулатори Macht Silver pawer - разработени са по най-новата технология с нанотехнологична кристална структура. Това са калциево-калциеви батерии, които са необслужваеми. Изработени са с двойно покритие със система "лабиринт", която предотвартява изтичането на електролит и изпарението на киселинните пари. Сепараторите са полиетиленови, което предпазва от късо съединенение.Снабдени са с индикатор за състоянието на зареждане. Голяма пускова мощност. Акумулаторите са с 3 години гаранция, 30% по-дълъг живот, 20% по-голяма начална мощност, стабилен капацитет, ОЕМ стандарти, подобрени характеристики на експлоатация и са идеални за градски условия.
  • Акумулатори Macht M-tronik - създадени по технологията калций - калций. Те са необслужваеми, с двойно покритие "лабиринт", полиетиленови сепаратори и оптимална изходна мощност. Характерни са с ниска степен на саморазреждане, която позволява съхранение без презареждане до 18 месеца, надеждна работа и дълъг експлоатационен срок. Подходящи са за бензинови автомобили, също са и акумулатори за дизел. Гаранционен срок от 3 години.
  • Акумулатори Macht Класик - калциево- калциева технология, необслужваеми, покритие със система "лабиринт", пилетиленови сепаратори, оптемална изходна мощност. Предимствата на тези батерии са, че са необслужваеми с ниска скорост на саморазреждане, което позволява съхранение без презареждане до 18 месеца, надеждна работа и дълъг живот. Подходящи за всички превозни средства.
  • Macht AGM акумулатори - технология на абсорбираща стъклена матрица. Характеризират се с голям брой цикли зареждане-разреждане, три пъти по-голяма издържливост от конвенционалните батерии, наеослужваеми са. Специално проектирани за хибридни автомобили и превозни средства, оборудвани със старт - стоп функция, за автомобили със специален режим на движение като: таксита, линейки, полицейски автомобили и др. Предимствата на тези акумулатори за коли са, че не изискват поддържане през целия експлоатационен срок, дават до 10% икономия на гориво и по-малко въглеродни емисии.
 • За азиатски автомобили JIS - технология калции-калции, необслужваеми, с двойно покритие "лабиринт", полиетиленови сепаратори оптимална изходна мощност и удължен живот. Предимства са ниската скорост на саморазреждане, надеждна работа, без необходимост от обслужване, удължен живот. Отговарят на японските стандарти (JIS) и са подходящи акумулатори за японски коли.
 • За тежкотоварни автомобили - акумулатори Macht Heavy Duty са подходящи за тежкотоварни автомобили. Те подсигуряват максимална мощност и дълъг живот. Не се нуждаят от обслужване, надеждно захранват с енергия по време на почивка. Изработени са с полиестерен сепаратор и са с подобрена устойчивост на вибрации и максимална устойчивост на корозия. Подходящи са за търговски камиони, автобуси и камиони в екстремни експлоатационни условия. Предимствата на тези батерии са ниска степен на саморазреждане и съхранение до 12 месеца, надеждна работа в екстремни условия, удължен живот. Те са специално проектирани да осигурят максимална производителност при екстремни температури и трудни терени.
 • Батерии за селскстопански машини - акумулатори Macht AGRO & Commersial са добро решение за селскостопански и търговски машини. Те са произведени по хибридна технология и имат по-дълъг живот и максимална издържливост при екстремни условия. Добра устойчивост на вибрации и корозия и ниска скорост на саморазреждане. Предимствата са надеждна работа при екстремни условия, стартиране при ниски температури и устойчива работа при високи.

С грижа за природата Macht Klasse Batterien са създали Macht система за рециклиране на използвани батерии съгласно европейските закони за опазване на околната среда.

Прочети повече

Моля, изберете марка и модел автомобил за да видите продуктите само за него.

Части по модел

Продуктов № 65466
-25%Акумулатор Macht HEAVY DUTY 12V 135Ah 850A за
278,81 лв.209.11 лв.(-25%)
Преглед Поръчай

Популярни категории