black friday 2021

Световен ден на Black Friday авточасти 26-ти Ноември 2021

Черен Петък на авточасти Black Friday World 26-ти Ноември 2021 продължава!

Black Friday World авточасти!
Каним всички вас, които все още не са го направили да се регистрират при нас!

От 22-ри Ноември (Понеделник) всички регистрирани потребители ще могат да следят през профилите си, какви ще бъдат промоционалните оферти на предлаганите от нас авточасти и аксесоари за Световният ден на Черен Петък(26-ти Ноември).

Black Friday World в avto.bim.bg. Грабнете авточасти на супер цени намалени с до 80%!

Сега е моментът!
Отброяването до старта на кампанията за авточасти Световен ден на Черен Петък продължава!
Стартът е на 26-ти Ноември, мястото е онлайн магазин https://www.avto.bim.bg/, където намаленията на авточасти нямат равни!

Не пропускайте да се възползвате!
Намаленията ще са валидни само за периода от 26.11.2021 (Петък) до 28.11.2021 (Неделя) за всички авточасти и аксесоари до изчерпване на количествата!

* Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday World ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY.


Ако нямате потребителски профил, може да си направите лесно и бързо от страничката за регистрация на нов потребител.

Седмична промоция
Публикувано на: г.
« Обратно към новините

Популярни категории