Black Friday на авточасти 20-ти Ноември 2020

Черен Петък на авточасти Black Friday 20-ти Ноември 2020 наближава!

За 5-та поредна година правим кампания за Black Friday авточасти!
Каним всички вас, които все още не са го направили да се регистрират при нас!

От 16-ти Ноември (Понеделник) всички регистрирани потребители ще могат да следят през профилите си, какви ще бъдат промоционалните оферти на предлаганите от нас авточасти и аксесоари за Черен Петък (20-ти Ноември).

Black Friday в avto.bim.bg. Грабнете авточасти на супер цени намалени с до 80%!

Тази година отново няма да изневерим на клиентите си и ще предложим на всеки:
- който има нужда от качествени резервни части, консумативи и аксесоари да ги закупи с голямо намаление;
- да усети тръпката от надпреварата за покупка на желаната част на супер цена;
- да стане фен на нашия онлайн магазин за авточасти във Facebook avto.bim.bg facebook page и да се възползва от промоциите, които предлагаме целогодишно.

Сега е моментът!
Отброяването до старта на кампанията за авточасти Черен Петък започна!
Стартът е на 20-ти Ноември, мястото е онлайн магазин https://www.avto.bim.bg/, където намаленията на авточасти нямат равни!

Не пропускайте да се възползвате!
Намаленията ще са валидни само за периода от 00:01 до 23:59 часа на 20.11.2020 за всички авточасти и аксесоари до изчерпване на количествата!

* Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY.
Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ промоционален артикул. Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.


Ако нямате потребителски профил, може да си направите лесно и бързо от страничката за регистрация на нов потребител.

Седмична промоция




Публикувано на: г.




« Обратно към новините

Популярни категории