Черен Петък (Black Friday) на авточастите 1 Декември!

Black Friday авточасти

"Black Friday" ще продължи и през целия уикенд.Черният Петък на авточасти Black Friday 1-ви Декември в www.avto.bim.bg започна!

Не сте успели да се възползвате от страхотните ни намаления на 24-ти Ноември? Не се притеснявайте, на 1-ви Декември (Black Friday 1) отново ще имате шанса да си купите авточасти с до 80% намаление!
Промоцията ще важи за всички налични авточасти до изчерпване на количествата!
От 27-ми Ноември (Понеделник) всички регистрирани потребители ще могат да следят, какви ще бъдат промоционалните оферти на предлаганите от нас артикули за Черния Петък 1-ви Декември.
Ако нямате регистрация при нас, може да го направите напълно безплатно от секцията за регистрация на нов потребител

Ако сте пропуснали 24-ти Ноември, сега е моментът да се възползвате!
Стартът е на 1-ви Декември, мястото е онлайн магазин https://www.avto.bim.bg/, където намаленията на авточасти нямат равни!

Намаленията ще са валидни само за периода от 00:01 до 23:59 часа на 01.12.2017 за всички авточасти и аксесоари до изчерпване на количествата!

*Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday 1 ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.
*Опцията за безплатна доставка, няма да важи за намалените артикули в кампанията!


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY.
Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ промоционален артикул. Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.

Публикувано на: г.
« Обратно към новините