Коледни и новогодишни намаления на авточасти с до 70%

Празнични намаления на налични авточасти с до 70% в www.avto.bim.bg
Екипът на www.avto.bim.bg ви пожелава весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници! Представяме ви нашата последна кампания за 2016 година.


Намалениe на всички налични авточасти, консумативи и аксесоари с до 70%. Можете да видите тук: https://www.avto.bim.bg/tursene/razprodajba/


Всички поръчки ще имат опцията да пътуват с безплатна доставка!


*Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на кампанията.
Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ артикул. Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.

Весели празници и щастлива Нова година
Публикувано на: г.
« Обратно към новините