Ликвидация на Моторни масла и добавки


Разгледайте всички налични Моторни масла, добавки и течности в кампанията ни тотална ликвидация на всичко налично на склад!
Промо масла, добавки и течности от avto.bim.bg

Ако ви е писнало от масла с неясен произход и искаш да караш без да се притесняваш за двигателя на автомобила си. От avto.bim.bg имаме предложение за вас.
Изпробвайте маслата на фирма Accor - Франция. От 1983 година ACCOR предлага на своите клиенти висококачествени масла както за автомобилната така и за тежката машиностроителна индустрия. За да сме сигурни в произхода и високото качество на маслата, които продаваме. Внасяме продуктите директно от заводите във Франция.
Можете да разгледате гамата масла Accor тук: Масла Accor
И спортната серия лубриканти на от тук Масла Kennol

Всичките останали промо части: Намалени авточасти
Промоцията ще важи за всички налични авточасти до изчерпване на количествата!

*Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.

Към покупката на намалените продукти, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на кампанията.
Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.



Публикувано на: г.




« Обратно към новините

Популярни категории