Обектите на Avto.Bim.Bg са отворени и продължават работа със засилени мерки за хигиена.

Уважаеми клиенти,

Във връзка с издадената Заповед на Министерството на здравеопазването, всички обекти на Avto.Bim.Bg за момента остават отворени, с работно време Понеделник до Петък от 09:00 до 18:00, Събота от 10:00 до 14:00 и със засилени мерки за хигиена.

В името на Вашето здраве и това на нашите служители, имайки предвид разпространението на инфекцията от Коронавирус, препоръчваме да поръчвате нужните Ви артикули през нашия онлайн каталог или чрез телефонно обаждане на тел. 0700 42 003 / 029 037 970.

Независимо от това, ако решите да посетите обект на Avto.Bim.Bg, молим да вземете всички възможни предпазни мерки:

- спазвайте безопасна дистанция от поне 1 метър спрямо събеседника Ви;
- старателно мийте ръцете си с вода и сапун или с дезинфектант, съдържащ алкохол.

Разгледайте секцията ни с Лични предпазни средства:
* Предпазна маска за лице
* Дезинфектант
* Предпазни очила
* Работни ръкавици

Към този момент работата ни се изпълнява както обикновено, всички процеси се извършват и всички наши обекти работят. Възнамеряваме да продължим да предлагаме услугите си на клиентите ни, както обикновено. Също така стоките се доставят както обикновено с изключение на доставките от чужбина, възможно е да има забавяния с поръчки на някой не налични артикули.

Молим да се уверите, че закупувате правилните артикули, за да сведем до минимум ненужното движение на артикули в системата.

Можете да се свържете с нашите обекти за по-подробна информация. https://www.avto.bim.bg/za-kontakti.html

Молим Ви да действате разумно и възможно най-предпазливо предвид тези необичайни обстоятелства. Надяваме се да сте добре и да останете спокойни.



Публикувано на: г.




« Обратно към новините

Популярни категории