Polcar каталог за авточасти от avto.bim.bg


Още по-голямо разнообразие на авточасти и автоаксесоари, чрез директен достъп до каталога на Polcar през портала на avto.bim.bg

https://www.avto.bim.bg/polcar.html

Желанието ни, да ви предоставим все по-голяма гама от авточасти, на все по-разнообразни производители и всичко това на достъпни цени, постоянно ни кара да намираме и изграждаме дълготрайни вързки и партньорства с доставчици и производители на авточасти от цял свят.

След дълги години работа и успешно партньорство с фирма Polcar (Пошла) се радваме да ви предоставим достъп до техния онлайн каталог за авточасти, през който да може в реално време да търсите авточасти и автоаксесоари, които иначе не бихте могли да намерите на другo място.
Чрез интегрирания каталог може да търсите в реално време всички видове авточасти предлагани от Polcar, да виждате наличности и цени както в нашите складове на територията на България, така и наличните артикули в складовете на Polcar, с опция за доставка до България.

Polcar е полска фирма занимаваща се с внос, търговия, съхраняване, пакетиране и дистрибуция на автомобилните резервни части и автоаксесоари.
Фирмата е създадена през 1986 година от Анджей Сенковски. Поради професионализма и коректното отношение на компанията и разрастващото се търсене на резервни части след близо 10 години е построен първият голям склад на фирмата близо да Варшава с площ 4 000 квадратни метра. С годините Polcar се разраства и в момента разполага със складова площ от 61 000 квадратни метра и продължава да се развива като се строи и нов огромен склад от 110 000 кв. метра.

Основно предимство на работата с каталога на Polcar е тяхното уникално кодово обозначение на качеството на предлаганите от тях артикули. Те имат собствена система за обозначение за качество, съобразена с единната система за информация на качеството на резервните части.

  • * О - оригинална резервна част ОЕ (Original Equipment) със знак на производителя на автомобила;
  • * Q - оригинална резервна част ОЕМ / OES (Original Equipment Manufacturer/Original Equipment Supplier), от фабрика за авточасти за производство на автомобили;
  • * PC - авточаст за купето на автомобила с качество сравнима с качеството на компоненти, предназначени за производство на автомобили. Tези авточасти имат допълнителен сертификат за качество: Centro Zaragoza, Thatcham или TUV Rheinland;
  • * PJ/PJB - пезервна част , срявнимо с качеството на такава, предназначена за монтаж при производство на автомобили, която се препоръчва от сервизни работници и дистрибутори и качеството е гарантирано от производителя;
  • * P - резервна част с качество подобно на това за първичен монтаж;
  • * ZJ - заместители с добро качество - неоргинални резервни части с високо качество;
  • * Z - всички останали заместители.

Разгледайте и Видеото демонстиращо работата с каталога на Polcar в avto.bim.bg
https://www.youtube.com/watch?v=VHcKmbEgh2Q

Публикувано на: г.




« Обратно към новините

Популярни категории