Black Friday World Weekend авточасти от 25-ти до 27-ми Ноември 2022

Черен Петък авточасти Black Friday World Weekend 25-ти до 27-ми Ноември 2022!

Black Friday World Weekend авточасти!
Каним всички вас, които все още не са го направили да се регистрират при нас!

От 21-ри Ноември (Понеделник) всички регистрирани потребители ще могат да следят през профилите си, какви ще бъдат промоционалните оферти на предлаганите от нас авточасти и аксесоари за Световният ден на Черен Петък(25-ти Ноември) и до края на уикенда (27-ми Номеври).

Black Friday World Weekend в avto.bim.bg. Грабнете авточасти на супер цени намалени с до 80%!

Сега е моментът!
Отброяването до старта на кампанията за авточасти Световен ден на Черен Петък!
Стартът е на 25-ти Ноември, мястото е онлайн магазин https://www.avto.bim.bg/, където намаленията на авточасти нямат равни!

Не пропускайте да се възползвате!
Намаленията ще са валидни само за периода от 25.11.2022 (Петък) до 27.11.2022 (Неделя) за всички авточасти и аксесоари до изчерпване на количествата!

* Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday World ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY WORLD WEEKEND.


Ако нямате потребителски профил, може да си направите лесно и бързо от страничката за регистрация на нов потребител.


Black Friday World 2022
Публикувано на: г.
« Обратно към новините

Популярни категории