Авто новини, блог и събития


Avto.Bim.Bg официално се присъединява към протеста срещу високите цени на горивата. Повече информация може да намерите тук: http://protest2011.weebly.com/

Прочети повече

Публикувано на: г.

За радост на всички наши клиенти, авто бим има удоволствието да Ви предложи абсолютно БЕЗПЛАТНА доставка, до офисите на фирма Еконт Експрес в цялата страна! Всички разходи по транспорт, наложени платежи и застраховките са за наша сметка!
Обявените цени в сайта са крайни. Това са стойностите, които ще платите при получаването на заявените продукти!
Към цената на заявените артикули не се начисляват никакви допълнителни такси или комисионни, не се изискват предплащания, кредитни карти или банкови преводи.
Плащането става при получаване на стоката от куриер, директно на него.
Прочетете условията за доставка тук.(...)

Прочети повече

Публикувано на: г.

В каталога за авточасти - www.Avto.bim.bg вече има нови продукти внос от Полша, които обхващат над 450 модела автомобили:
- кори под двигател
- кори под скоростна кутия
- странични кори
- подкалници
- крепежни елементи и щипки
Новите алтернативни артикули са напълно съвместими и взаимно заменяеми със заводските.
Корите и подкалниците също са с опция "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА", от която могат да се възползват всички клиенти живущи в населено място с офис на куриерска фирма Еконт Експрес.

Прочети повече

Публикувано на: г.

Зимен фейслифт на сайта :)

Снежинки, зимни шапчици, нови продукти и естествено БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и ПОДАРЪЦИ за настоящи и бъдещи клиенти.

Очаквайте скоро още много изненади и подобрения

Весели празници от екипа на www.avto.bim.bg!

Прочети повече

Публикувано на: г.

Моторни масла - видове и класификации

Моторни масла

Двигателно масло е петролен или синтетичен продукт, чиято цел е да смазват възлите и детайлите в двигателя с вътрешно горене в екстремни натоварвания. Освен да смазват, качествените двигателни масла трябва да отвеждат част от топлината която се отделя при работа на двигателя и да отмиват нагара и отлаганията които остават при продължителна работа.
Характеризират се със следните по-важни физически и химически свойства:

вискозитет;специфично тегло;индекс на вискозитета;температура на запалване;температура на застиване;съдържание на механични примеси;съдържание на изкуствени прибавки;стабилност на маслото;
Минерални масла
Минералните масла се получават директно чрез дестилация/ректификация от нефта без допълнителна обработка. Те са смес от много и най-различни въглеводороди. Състава на маслата варира с качеството на нефта и условията на получаване. По тази причина те са с(...)

Прочети повече

Публикувано на: г.

Популярни категории