Сензори и датчици за LANCIA

 • Всички
 • A112
 • BETA
 • DEDRA
 • DELTA
 • KAPPA
 • LYBRA
 • MUSA
 • PHEDRA
 • PRISMA
 • THEMA
 • THESIS
 • Y
 • ZETA

A112

3/1978-12/1986 Авточасти за LANCIA A112 от 1978 до 1986
Авточасти за LANCIA A112 от 1978 до 1986

BETA

8/1973-7/1982 Авточасти за LANCIA BETA (828_B_) седан от 1973 до 1982
Авточасти за LANCIA BETA (828_B_) седан от 1973 до 1982

DEDRA

0/1989-0/1999 Авточасти за LANCIA DEDRA (835) седан от 1989 до 1999
Авточасти за LANCIA DEDRA (835) седан от 1989 до 1999
7/1994-7/1999 Авточасти за LANCIA DEDRA (835) комби от 1994 до 1999
Авточасти за LANCIA DEDRA (835) комби от 1994 до 1999

DELTA

9/1979-1/1994 Авточасти за LANCIA DELTA I (831) от 1979 до 1994
Авточасти за LANCIA DELTA I (831) от 1979 до 1994
6/1993-9/1999 Авточасти за LANCIA DELTA II (836) от 1993 до 1999
Авточасти за LANCIA DELTA II (836) от 1993 до 1999
8/2008-8/2014 Авточасти за LANCIA DELTA III (844) от 2008 до 2014
Авточасти за LANCIA DELTA III (844) от 2008 до 2014

KAPPA

0/1994-0/2000 Авточасти за LANCIA KAPPA (838A) седан от 1994 до 2000
Авточасти за LANCIA KAPPA (838A) седан от 1994 до 2000
7/1996-10/2001 Авточасти за LANCIA KAPPA (838B) комби от 1996 до 2001
Авточасти за LANCIA KAPPA (838B) комби от 1996 до 2001
7/1996-3/2001 Авточасти за LANCIA KAPPA (838) купе от 1996 до 2001
Авточасти за LANCIA KAPPA (838) купе от 1996 до 2001

LYBRA

7/1999-10/2005 Авточасти за LANCIA LYBRA (839AX) от 1999 до 2005
Авточасти за LANCIA LYBRA (839AX) от 1999 до 2005
7/1999-10/2005 Авточасти за LANCIA LYBRA (839BX) комби от 1999 до 2005
Авточасти за LANCIA LYBRA (839BX) комби от 1999 до 2005

MUSA

10/2004-9/2012 Авточасти за LANCIA MUSA (350) от 2004 до 2012
Авточасти за LANCIA MUSA (350) от 2004 до 2012

PHEDRA

9/2002-11/2010 Авточасти за LANCIA PHEDRA от 2002 до 2010
Авточасти за LANCIA PHEDRA от 2002 до 2010

PRISMA

1/1983-2/1992 Авточасти за LANCIA PRISMA (831AB0) от 1983 до 1992
Авточасти за LANCIA PRISMA (831AB0) от 1983 до 1992

THEMA

11/1984-7/1994 Авточасти за LANCIA THEMA (834) от 1984 до 1994
Авточасти за LANCIA THEMA (834) от 1984 до 1994
3/1987-7/1994 Авточасти за LANCIA THEMA (834) комби от 1987 до 1994
Авточасти за LANCIA THEMA (834) комби от 1987 до 1994

THESIS

7/2002-7/2009 Авточасти за LANCIA THESIS (841AX) от 2002 до 2009
Авточасти за LANCIA THESIS (841AX) от 2002 до 2009

Y

3/1985-12/1995 Авточасти за LANCIA Y10 (156) от 1985 до 1995
Авточасти за LANCIA Y10 (156) от 1985 до 1995
11/1995-9/2003 Авточасти за LANCIA YPSILON (840A) от 1995 до 2003
Авточасти за LANCIA YPSILON (840A) от 1995 до 2003
10/2003-12/2011 Авточасти за LANCIA YPSILON (843) от 2003 до 2011
Авточасти за LANCIA YPSILON (843) от 2003 до 2011
5/2011-0/0 Авточасти за LANCIA YPSILON (312, 846) от 2011
Авточасти за LANCIA YPSILON (312, 846) от 2011

ZETA

5/1995-9/2002 Авточасти за LANCIA ZETA (220) от 1995 до 2002
Авточасти за LANCIA ZETA (220) от 1995 до 2002