Черен Петък на авточасти в авто бим

Arc_15181701_1369537663080723_953410934261962423_n-jpg_articleId_13-1.jpg Black Friday за авточасти! Къде? В avto.bim.bg разбира се.

Отброяването започва! Подгответе се за старта на Black Friday в БИМ БГ и грабнете авточасти на супер цени!
За поредна година от Avto.Bim.Bg стартираме кампания за Черен Петък и каним всички свои клиенти да се регистрират и да се възползват от страхотните намаления на предлаганите от нас авточасти и аксесоари за всички марки автомобили.

Какво е Черен Петък?
(ако някой все още не знае)
Наименованието Black Friday за пръв път се използва в САЩ през 60-те години на миналия век. Тогава, в първия петък след Деня на благодарността магазините започват да правят много големи намаления на всички стоки (бяла и черна техника, телефони, авточасти, дрехи и какво ли не). Популярността на огромните разпродажби бързо прехвърлила границите на страната и днес магазините (и реалните и онлайн) по цял свят предлагат много големи отстъпки на продуктите си веднъж в годината в последния петък на ноември.


Avto.Bim.Bg и Черния Петък
В България кампанията Black Friday (Черен Петък) се появи през 2013 година и символизира стартирането на коледното пазаруване. От 2014 до днес ние провеждаме онлайн кампания Черен Петък.
    Тази година също няма да изневерим на клиентите си и ще предложим:
  • - възможност всеки, който има нужда от качествени части, консумативи и аксесоари да ги закупи с голямо намаление спестявайки доста пари;
  • - да усети тръпката от надпреварата за най-добрата покупка на ниска цена;
  • - да стане фен на нашия онлайн магазин за авточасти и да се възползва в последствие от промоциите, които предлагаме.

Сега е моментът!
Отброяването до началото на кампания за авточасти Черен Петък в Бим.БГ започна!
Стартът е на 24.11.2017 (последният петък на ноември), мястото е онлайн магазин Avto.Bim.Bg, а намаленията на авточасти нямат равни!

pinterest

Публикувано на: г.


Черен Петък на авточасти в авто бим

Вашите коментари

Няма въведени коментари коментари.

Популярни категории