Black Friday авточасти 2018

Втори Черен Петък на налични авточасти Black Friday 2 в www.avto.bim.bg е почти тук!

Подгответе се за старта на Black Friday 2 в avto.bim.bg. Грабнете авточасти за вашия автомобил на страхотни цени!
За поредна година в avto.bim.bg стартира кампания за Черен Петък и каним всички свои клиенти да се регистрират в сайта!
От 27-ми Ноември (Вторник) всички регистрирани потребители ще могат да видят промоционалните оферти на предлаганите от нас артикули за Втория Чернен Петък.
Ако нямате регистрация при нас, може да го направите напълно безплатно от секцията за регистрация на нов потребител

Тази година отново няма да изневерим на клиентите си и ще предложим на всеки:
- който има нужда от качествени резервни части, консумативи и автоаксесоари да ги закупи с голямо намаление;
- да усети тръпката от надпреварата за покупка на желаната част на супер цена;
- да стане фен на нашия онлайн магазин за авточасти и да се възползва от промоциите, които предлагаме целогодишно.


Сега е моментът!
Отброяването до старта на кампанията за налични авточасти Черен Петък 2 в avto.bim.bg започна!
Стартът е на 30-ти Ноември, мястото е онлайн магазин https://www.avto.bim.bg/, където намаленията на авточасти нямат равни!

Не пропускайте да се възползвате!
Намаленията ще са валидни само за периода от 00:01 часа на 30.11.2018 (Петък) до 23:59 часа на 02.12.2018 (Неделя) за всички налични авточасти и автоаксесоари до изчерпване на количествата!

*Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.

*Поръчки с налични артикули ще се изпращат директно без потвърждение, моля оставяйте кореткни e-mail адрес и телефон, за да получавате автоматино генерирана актуална информация за състоянието на вашата поръка!

*Опцията за безплатна доставка, няма да важи за намалените артикули в кампанията!


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY.
Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ промоционален артикул. Поръчки, които не отговарят на това условие може да бъдат анулирани.


Прочети повече

Примерни продукти на промоция

Моля, изберете марка и модел автомобил за да видите продуктите на промоция.

Black Friday (Черен Петък) 2018

Едва ли има човек, който да не е чувал за Черен Петък. Това словосъчетание придобива все по-широка популярност в света и България. И все пак - какво е Черен Петък? За България, Black Friday, това е нарицателно за човек без късмет - обикновено се казва "роден в черен петък". За света през последните 15 години това е ден на големи намаления в магазините и се провежда в четвъртия петък на месец ноември, непосредствено след Деня на благодарността в САЩ.

Черен Петък (Black Friday)

Както се подразбира Черен Петък възниква в САЩ и с него се отбелязва петъка след Деня на благодарността. Като отначало така са наричали този петък във Филаделфия, поради огромните тълпи и автомобили по улиците. От 2005 година този ден се свързва с големите намаления в търговската мрежа на стоки и услуги. Първоначално тези намаления се извършват само в САЩ, но стават все по-популярни по целия свят, включително и в България.

Съществува и друго тълкование на името черен петък - то се свързва с баланса на търговците - че фирмата е на черно - т.е. на печалба( в счетоводството "на червено" означава, че фирмата работи на загуба или не е в състояние да покрие разходите си).

Характерно за Черния Петък е, че това е деня с най - големите намаления на стоки през годината. В повечето случаи намаленията достигат до 50% и повече от цените на стоките. Целта е да се реализират големи обороти за кратко време. В някои магазини Черният Петък започва в ранни зори, а опашките пред магазините са огромни. В интернет магазините дори започва след полунощ в четвъртък. На този ден рано сутрин магазините буквално се разграбват за часове. Не са малко и злополуките сред клиентите, които искат на всяка цена да се сдобият със стоки.

По света Черният Петък е началото на промоциите и намаленията, които продължават до коледа.

Втори шанс

Ако все пак не сте успели да закупите желаната стока с намаление в петък има още една възможност. Да изчакате намалението на върнатите стоки от черния петък. В САЩ е обичайно в дните след черния петък да се наблюдават опашки пред магазините с клиенти, които искат да върнат част от закупените стоки, защото са преценили, че са им излишни. Тогава тези стоки, част от които са с нарушена опаковка се пускат на още по-ниски цени. Голяма вероятност е да си намерите такива стоки и в интернет магазините. За да се възползвате от американски сайтове, които не изпращат стоки за Европа е добре да потърсите фирма за складиране и изпращане на закупените стоки. Регистрирайки се на такъв сайт ще получите адрес за доставка на покупките в САЩ, където фирмата ще събере всички ваши покупки, ще ги опакова и изпрати до вашия адрес.

Черен Петък за 2018г.

Тази година Черният Петък е на 23 ноември.

Как да се възползваме?

За да се възползвате максимално от намаленията в магазините е добре да направите няколко неща предварително:

  • Добре е да си набележите необходимите продукти или това, което искате да купите за да сте подготвени
  • Ако пазарувате от интернет магазин направете си предварителна регистрация, тъй като сайта ще е претоварен по време на промоцията.
  • Проверете цените в няколко магазина за дадена стока, включително на сайтове, ако цената е една и съща, независимо от промоцията следователно за тази стока няма съществено намаление.
  • Проверете цените на стоките колкото се може по-рано преди черен петък. Много търговци както у нас, така и по света покачват цените предварително, за да покажат, че са направили голяма отстъпка, а в действителност такава няма. Проверявайте цената на стоката, а не размера на отстъпката.
  • Направете проучване на стоките, които искате да закупите. Добре е да знаете какво представляват като качество и какви функции изпълняват. Колкото и на сметка да сте закупили нещо, ако то се повреди на втория ден и го изхвърлите - все едно сте изхвърлили парите си. Същото е и с функционалността на уреда - ако не ви трябва точно това за какво ви е.
  • Има продукти, на които периодично се правят промоции - тях може да си купите през цялата година, дори на по-добра цена.
  • Проверете предварително условията за връщане в магазините и гаранционните срокове на стоките.

Внимавайте за:

Днес повечето от нас предпочитат да пазаруват в интернет чрез смартфоните си. Внимавайте да не се подведете на малкия екран. Проверявайте добре цените и условията за покупка на дадена стока. Не отваряйте писма на електронната си поща от непознат подател. Възможно е те да съдържат вируси или фишинг атаки, които да повредят вашия смартфон.

Преди да пазарувате от непознат интернет магазин проверете търговеца. При пазаруване на маркови стоки проверете сайта дали е на производителя или на дистрибутори на марката. В противен случай е възможно да попаднете на менте / реплика.

Внимавайте как плащате - когато има буквата S в началото на адреса на сайта - “https”, това е знак за сигурна и криптирана връзка. Не използвайте незащитени WIFI връзки на обществени места когато поръчвате и плащате стоки по интернет. Плащането с кредитна карта или през системи като Paypal дава допълнителна защита.

Не е добре да пращате пари по сметка с банков или паричен превод защото е невъзможно да се проследят.

Преди да поръчате каквото и да било по интeрнет прочетете условията за пазаруване и връщане на дадена стока, а също и разходите за доставка.

И така след добра подготвка и внимателно проучване ви пожелаваме приятно и ползотворно пазаруване!

Прочети повече