0700 42 003

   

bim. bg

 

avto@bim.bg

 

Безплатна доставка на авточасти и аксесоари за цяла БългарияДоставка на продуктите:

Като наши клиенти Вие получавате опция за БЕЗПЛАТНА доставка в цялата страна, при направата на поръчка със стойност над 100 лв.!

При избиране на опцията за безплатна достабка, www.avto.bim.bg си запазва правото да избере с коя куриерска фирма да изпрати поръчката ви.

* В случаите, когато продуктите са в кампаниина промоция, условията за безплатна доставка, може да са различни и ще бъдат упоменавани в секцията "Новини" на сайта при информацията и детайлите на течащата промоционална кампания.

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерски фирма "Еконт експрес" и "ОК Експрес" или с наш транспорт до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

Поръчани продукти можете да получите:

Доставки в цялата страна:

  • До адрес на клиент с куриерска фирма "ОК експрес" до 5 работни дни - безплатно - без ограничение на обема, сумата или количествата в поръчката.
  • До адрес на клиент с куриерска фирма "ОК експрес" до 3 работни дни - 5 лв. - цената за доставка е фиксирана и няма ограничение на обема, сумата или количествата в поръчката.
  • До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиента с 25% отстъпка от куриерската услуга
  • До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиент с 25% отстъпка от куриерската услуга

Офисите на фирма Еконт може да видите тук.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок според вида доставка, показан в таблицата по-долу.

Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг и той ще бъде уточнен допълнително при потвърждаването на поръчката Ви.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница, групаж и изпращане по куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 13.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.


Примерна таблица с тарифите на куриерските фирми - с включени отстъпки за клиенти на сайта:

-до 1 кг.от 1 до 2 кг.от 2 до 5 кг.от 5 до 10 кг.от 10 до 15 кг.от 15 до 20 кг.Срок
до офис на Еконт4.00 лв.4.40 лв.4.80 лв.7.68 лв.8.64 лв.10.56 лв.3 работни дни
до адрес с Еконт5.04 лв.6.24 лв.7.43 лв.11.76 лв.15.84 лв.18.48 лв.3 работни дни
до адрес с ОК Експрес5 лв.5 лв.5 лв.5 лв.5 лв.5 лв.3 работни дни
до адрес с ОК Експрес Безплатно0.00 лв.0.00 лв.0.00 лв.0.00 лв.0.00 лв.0.00 лв.5 работни дни

Приблизителни килограми за някои типове части:

parts_kilograms_1 parts_kilograms_2