За нас

Avto.bim.bg започва своята дейност в началото на 2010 година, като една от първите фирми предлагащи авточасти онлайн. След плавния успех и непрекъснатото нарастване на онлайн продажбите, отворихме и първия магазин. Това се наложи поради огромния интерес и желанието на нашите клиенти да имат физически достъп до стоките, които предлагаме. Вече разполагаме с верига магазини в страната: София, Пловдив, Добрич.

С нарастването на обема от работа се наложи да открием и собствена складова база, чрез която да осигуряваме наличност на търсените резервни части и консумативи внос от цяла Европа. Това ни позволява да обслужваме нашите клиенти бързо и качествено, а също така да намалим цените на стоките и да подберем качествени продукти.

Ние от Аvto.bim.bg вярваме, че няма малки поръчки. За нас клиентът винаги е в правото си. Стремежът ни е да помогнем на клиентите да намерят необходимите авточасти на приемливи цени и с добро качество. През годините постоянно се стремим да увеличаваме номенклатурата на нашия онлайн каталог от авточасти както и да държим складова наличност на всичко търсено и необходимо за да поддържаме високия стандарт на работа.

От самото начало наша основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-широка гама от авточасти, автоаксесоари и консумативи с безкомпромисно качество на добра цена. Развитието на интернет технологиите ни даде възможност за максимално опростяване и ускоряване процеса на покупка, чрез сайта Avto.bim.bg. В основата на нашия успех са опитът, натрупан през годините, информацията за пазара и висококвалифицираният персонал на фирмата.

Нашите основни цели:

 • 1. Качествени авточасти на възможно най-ниска цена. За целта Avto.bim.bg е изключителен представител на реномирани световноизвестни производители и търговци на едро като:
  • Scut protecton S.R.L. – метални кори под двигател за широка гама автомобили.
  • Petex – Германия – автомобилни стелки, калъфи за седалки, детски столчета за кола, покривала за автомобили и автоаксесоари.
  • Rezaw Plast – автомобилни стелки, калобрани, кори под двигател и подкалници.
  • АCCOR и KENNOL Франция – автомобилни масла, греси, добавки и технически течности
  • Macth Carbatteries – Акумулатори за леки автомобили, за тежкотоварни автомобили, за селскостопански и строителни машини.
  • POLCAR PPH – пълна гама авточасти, едрогабаритни авточасти и автоаксесоари
  Внимателно подбираме своите производители и доставчици, за да предложим на клиентите си авточасти и консумативи с доказано качество, сертифицирани по необходимите стандарти.

 • 2. С внимание към клиента - в Аvto.bim.bg се стараем да изградим дългосрочни отношения с нашите клиенти. За нас е важно доверието и доброто отношение. Благодарение на квалифирания ни персонал и богатата информационна база, с която разполагаме сме в състояние винаги да ви консултираме и да предложим оптимално решение на вашия проблем по телефона, онлайн или на място в нашите магазини.

Защо да изберете нас?

 • Разполагаме с каталози за авточасти на повечето марки и модели автомобили, така че каквото и да ви е необходимо да се открие лесно.
 • Разполагаме с квалифициран, опитен персонал, който може да ви консултира по всяко време.
 • Поддържаме добра складова наличност, която ни позволява да правим експресни доставки до всяко населено място на страната.
 • Създали сме добри партньорски контакти и при необходимост може да доставим всяка дефицитна авточаст за минимално време.
 • Предлагаме лесен начин за онлайн пазаруване с и без регистрация, както и различни форми на плащане: с наложен платеж, банков превод, дебитни и кредитни карти.
 • Безпроблемно връщане и замяна на стоки.
 • И най-важното предлагаме богат асортимент от качествени авточасти, консумативи и аксесоари на добри цени.

Популярни категории