Авточасти за ДЕУ

Авточасти за ДЕУ - 27 модела

Изберете модела на Вашия автомобил

G2X

Авточасти за DAEWOO - накладки, спирачни дискове, носачи, амортисьори, ремъци, филтри, свещи, чистачки, стелки...

Топ 10 на категориите резервни части

Най-търсените категории на части за DAEWOO

Онлайн магазин за DAEWOO аксесоари

DAEWOO

Автоаксесоари и консумативи за Daewoo - онлайн магазин

Авточасти за Daewoo - внос и дистрибуция от онлайн магазин www.avto.bim.bg Можете да си закупите авточасти и на място от нашите магазини. Имаме голям асортимент от налични резервни части и аксесоари за всички модели на марката Деу.
Daewoo Motors е северно-корейска компания за производство на автомобили и авточасти. Daewoo е създадена като „National Motor“ през 1937 г., а през 1962 г. името се променя на „Saenara Motor“. Saenara е първата автомобилна компания в Корея притежаваща модерни съоръжения и поточни линии, сформирана след провъзгласяването на политиката за насърчаване на автомобилната индустрия приета от правителство през 1962 година. През 1982 г. името се сменя трайно и е основана „Daewoo Motors“ и до 1996 г. всички модели на Daewoo са базирани на моделите на General Motors, като през 80-те има няколко много успешни модела. Първият собствен модел на компанията е произведен през 1996 г. като е в разновидности от три, четири и пет врати. Ново в модела е и предната решетка, която е разделена на три части и се използва за много бъдещи модели. През 1998 г. се произвежда и един от най-успешните модели на марката – малка и компактна кола съчетаната с висококачествени авточасти. През 2002 г., е представен модел, който е оборудван с първия шест-цилиндров редови двигател на Daewoo и включва промени по екстериора, като нова предна решетка и светлини.
✅ Авточасти за ДЕУ: Верига магазини за авточасти Avto.BIM.BG
✅ Автоаксесоари ДЕУ: Официален вносител на аксесоари и консумативи
✅ Авточасти онлайн: Намалени авточасти и промоционални оферти
✅ Каталог за ДЕУ: За всички модели - ADVENTRA, CIELO, DAMAS, ESPERO, EVANDA, G2X, GENTRA, KALOS, KORANDO, LACETTI, LANOS, LEGANZA, LUBLIN, MAGNUS, MATIZ, MUSSO, NEXIA, NUBIRA, ORION, RACER, REXTON, REZZO, TACUMA, TICO, TOSCA, VERITAS, WINSTORM
✅ Нови резервни части за ДЕУ: Оригинални OEM и алтернативни
✅ Доставка: В цялата страна - бърза доставка
☎ Поръчай: 0700 42 003, онлайн или в наш магазин

Популярни категории