Авточасти за РОВЪР

Авточасти за РОВЪР - 20 модела

Изберете модела на Вашия автомобил

100

200

25

400

45

600

75

800

CDV

RV8

Авточасти за ROVER - накладки, спирачни дискове, носачи, амортисьори, ремъци, филтри, свещи, чистачки, стелки...

Топ 10 на категориите резервни части

Най-търсените категории на части за ROVER

Онлайн магазин за ROVER аксесоари

ROVER

Автоаксесоари и консумативи за Ровър - онлайн магазин

Авточасти за Rover - внос и дистрибуция от онлайн магазин www.avto.bim.bg Можете да си закупите авточасти и на място от нашите магазини. Имаме голям асортимент от налични резервни части и аксесоари за всички модели на марката Rover.
Rover Company е британска компания за производство на автомобили и резервни части. Rover е предшественик на днешната „Land Rover company“, която е дъщерна фирма на „Jaguar Land Rover“. След първоначалното разработване и създаване на съвременните велосипеди, компанията започва да произвежда мотоциклети и автомобили използвайки своето лого Viking Longship (платноход на викингите). Първите автомобили на компанията са двуместни, а през 1912 г. се произвежда модел с четири цилиндъра, водно охлаждане и двигател моноблок. През 1950 г. на пазара е пуснат JET1, първият модел с двигател с газова турбина, с качесвени авточасти, двуместен и с въздухозаборници от всяка страна на автомобила. През 50-те Ровър произвеждат дизелови двигатели за моделите си 4х4, както и турбодизелови двигатели. В следвоенните години компанията съсздава и моделa Land Rover, който имал за цел да е по-достъпен и рентабилен за обикновенния човек. Така бил създаден автомобил, който е с олекотена конструкция, която е и изключително здрава и надеждна. През 70-те утвърдилият се вече функционален модел е последван от спортен такъв Range Rover, който е пригоден както за градска среда, така и за офроуд терени.
✅ Авточасти за РОВЪР: Верига магазини за авточасти Avto.BIM.BG
✅ Автоаксесоари РОВЪР: Официален вносител на аксесоари и консумативи
✅ Авточасти онлайн: Намалени авточасти и промоционални оферти
✅ Каталог за РОВЪР: За всички модели - 100, 200, 2000-3500, 25, 400, 45, 600, 75, 800, CDV, CITYROVER, COMMERCE, COUPE, MAESTRO, METRO, MINI, MINI-MOKE, MONTEGO, RV8, STREETWISE
✅ Нови резервни части за РОВЪР: Оригинални OEM и алтернативни
✅ Доставка: В цялата страна - бърза доставка
☎ Поръчай: 0700 42 003, онлайн или в наш магазин

Популярни категории