Авточасти за БМВ

Авточасти за БМВ - 22 модела

Изберете модела на Вашия автомобил

1

2

3

4

5

6

7

8

X1

X2

X3

X4

X5

X6

X7

Z1

Z3

Z4

Z8

i3

i8

iX3

Топ 10 на категориите резервни части

Най-търсените категории на части за BMW

Онлайн магазин за BMW аксесоари

BMW

Автоаксесоари и консумативи за БМВ - онлайн магазин

Авточасти за BMW - внос и дистрибуция от онлайн магазин www.avto.bim.bg Можете да си закупите авточасти и на място от нашите магазини. Имаме голям асортимент от налични резервни части и аксесоари за всички модели на марката BMW.
BMW е компания създадена през 1916 година, занимаваща се с продажба на автомобили и авточасти за тях. BMW е част от германските BIG 3 производители на луксозните на коли и авточасти. Седалището на компанията е в град Мюнхен, тя притежава марката Mini и е компания-майка на Rolls-Royce Motor Cars. Първоначално BMW е специализирала в производството на самолети. След края на Първата световна война, BMW преустановява производството на авиационни двигатели и части, и се насочва към производството на мотоциклети през 1923 година. В автомобилостроенето, BMW навлиза след 1928 година и първият успешен автомобил, който ги насочва в бизнеса е DIXI. Логото на BMW е съчетание на бели и сини цветове, които са на знамето на Бавария. Като идея, логото изобразява движението на самолетна перка, като бели режещи остриета, които вървят напред, през синьо небе. Това лого се използва за първи път в реклама на BMW през 1929 година. През юни 2012 г., BMW е била регистрирана като №1 от най-уважаваните компании в света, според списание Forbes. Там се оценяват критерии като желанието на хората да купуват, да препоръчват, да работят и да инвестират. Лозунга на BMW е "The Ultimate Driving Machine" - той се използва от 1970 година и има силна обществена асоциация с марката.

Днес BMW M автомобилите се доближават до спортните автомобили по показатели като пъргавина, динамика и мощност. Те притежават впечатляващ дизайн с мощен двигател и висока функционалност. Дизайнерите и инженерите на BMW M са разработили съвместни решения, който съчетават форма и функция в едно цяло. В спортния автомобил няма излишни детайли, особенно в областта на аеродинамиката. Дори страничните огледала са тествани в аеродинамичен тунел. Големите въздушни отвори в предната броня спомагат в охлаждането на двигателя и спирачните механизми. Наличието на заден дифузер намалява подемната сила.

Всички двигатели М се характеризират с независими спортни разработки на двигатели, които са адаптирани към пътното движение. Иновативните спортни технологии са неразделна част от стратегията за разработки на сериините двигатели BMW. "M Power" е изключителен знак за качество и гаранция за уникална технология, изключителна мощност и перфектно качество. Всяко едно движение на педала на газта се изпълнява незабавно в бърз набор от обороти и мощност. Независимо от броя на цилиндрите, всеки М двигател съчетава максимална мощност с максимална икономичност.

Скоростната кутия с два съединителя М с Drivelogic, която осигурява превключване на предавките без прекъсване на потока мощност в BMW M3. Общият изпускателен колектор за двуредовия цилиндров двигател М TwinPower Turbo подсигурява проявлението на характерните му отлики в BMW X5 M и BMW X6 M. По-лесно, по-мощно, по-покорно управление за по-голямо удоволствие.

Динамика и маневреност в М стил това е плавен преход от забавяне към ускорение и ускорение на изхода на завой, с цел търсене на идеалната траектория на движение в максимален динамичен режим. Това се постига в М с рационална лека конструкция с нисък център на тежестта и снижени неподресорни маси. Твърдо шаси и пружини и амортисьори, подходящи за всякаква настилка и терен от прав асфалтов участък до сложен планински терен с множество завои. Покривът от пластмаса, подсилен с въглеродни влакна, калниците и елементите на окачването от алуминии също допринасят за добрата конструкция, а адаптивното спортно окачване допълва преимуществата на М класата.

BMW M Performance - клас автомобили, съчетаващи в себе си динамичността на спортния BMW М с практичността и удобството на всекидневен автомобил.

BMW Indidvidual - този клас автомобили се характеризира с особенно внимание към детайлите. Той има една цел да изрази вашата индивидуалност чрез висококачествени материали и завладяващи цветови композиции в областта на дизайна.

BMW i - това е комплесна концепция за екологична мобилност. Тя включва в себе си концептуални транспортни средства и сервизна мобилност. Напълно електрическия автомобил BMW i3, създаден за градски условия и спортните автомобили BMW i8 Roadster и i8 Coupé.

Дългосрочната програма на фирмата за предстоящите 100 години включва разработки в няколко направления. Компанията има четири бранда: BMW, BMW mini, BMW Rolls-Royce и BMW Motorrad

 • BMW - Основната цел на марката BMW е комфорта на водача и пътниците и удоволствието от шофиране. В тази насока са и най-новите разработки на компанията:
  • Дигитален Companion, който разузнава и осигурява помощ на водача във всяка ситуация. Създава перфектна връзка между шофьора и заобикалящата го среда и дава препоръки за най-правилните решения, отговаряйки на личните му предпочитания за мобилност.
  • Жива геометрия - тя служи като аналогов дисплей на арматурното табло и предупреждава водача за препятствия и евентуални инциденти. От външната страна се вижда като подвижни покрития на рулевата рубка за оптимална аеродинамика.
  • Увеличете и намалете - в Boost Mode, шофьорът става един с автомобила и ще бъде в състояние да изпита още по-интензивно удоволствие от шофирането в бъдеще. От друга страна, при напълно автоматизиран лесен режим, спътникът поема всички задачи по управление и интериорът се превръща в индивидуална зона за комфорт.
  • Личен спътник - сензорна и цифрова интелигентност, свързана с companion позволява на системата да опознае водача по-добре и да осигури интуитивно съдействие във всяка ситуация.
  • Движещи се форми, изработени с 4D принтер, които подобряват кинематиката, обтекаемостта и дизайна на автомобила.
  • Информация по всяко време, възможна чрез аналоговата система на дисплея на арматурното табло и Alive Geometry - специално създадена мозайка от подвижни червени триъгълници, разположени по цялото табло. Те генерират движение, което се възприема от водача.
  • Интелигентен дизайн на пространството, постигнат от интелигентни материали, който се променят според предпочитанията на водача за повече комфорт.
  • Режим на отдих - акцентира се на развлеченията предлагани в колата и атракцийте по пътя. На динамичния дисплей на предното стъкло се посочват забележителности и места по пътя.
  • При шофиране интелигентните материали предоставят по-добър контакт с пътя и усещане за всяка ситуация. Контактно-аналоговият дисплей Head-Up използва предното стъкло за прожектиране на стрелки и сигнали в перспектива в полето на видимост на водача. Той заедно със системата Alive Geometry показват препоръки за оптимизиране на шофирането.
 • BMW mini - умна градска мобилност, която включва всички сетива. Под мотото "Всеки мини е моят мини" се прокрадва идеята за споделянето на BMW мини в общност. Посредством мини интелигентност всеки автомобил в общността се приспособява към индивидуалните изисквания на всеки клиент.
  • Цифрова свързаност позволява интелигентна мобилност, която няма да налага закупуване на BMW mini.
  • Кооператор в mini, който променя настройките на автомобила за комуникация, управление и забавление съобразно желанието на водача.
  • Mini е новата визия за градски картинг, съобразен с индивидуалните изисквания за мощност на водача.
  • Споделяне на опит - новата споделена мобилност води до споделяне на стоки, услуги и впечатления и дава достъп до на Mini community.
  • Ново ниво на индивидуалност - BMW mini ,разпознава своите потребители, което му позволява да променя настройките спрямо техните предпочитания като цвят и проекции на автомобила.
  • Близък спътник - чрез ширикообхватно свързване и дигитални данни Mini се запознава с графика за деня, спирките по маршрута и предпочитанията на водача. Това му позволява да адаптира системите на автомобила към потребителя като осветление, поздрав и др.. С всяко пътуване системата се адаптира към водача и се превръща в перфектен помошник и спътник.
  • "Inspire My" - след натискането на този бутон потребителите могат да изпитат индивидуална настройка за маршрут или събитие.
  • Състезателен режим - Mini разполага с технология за ускоряване на динамичното ниво. Когато маршрутът позволява максималната мощност на Mini John Cooper Works се обслужва с спортен директен волан и саунтрак по предпочитание на водача.
  • Изглед към пътя - благодарение на прозрачния преден край на автомобила се създава изключително динамично впечатление, а променящите се проекции на маршрута увеличават спортното предизвикателство.
  • Mini се грижи за себе си като се придвижва до автомивка, паркинг или спирка за следващ потребител.
  • Модерна патина - наред със съвременните материали в Mini са използвани и материали като месингови лайстни и базалтови решетки, които му придават изтънчен вид.
  • Пригоден за тесни пространства, което го прави особено подходящ за градски условия. Например отварянето на вратите е възможно в много малко пространство.
 • Rolls-Royce - изкуството и красотата могат да работят с науката в определянето на истински луксозен Rolls-Royce, пригоден за всяко ваше желание.
  • Лична визия, която ще се постига посредством иновативни производствени технологии, които ще позволят на клиентите да се включат в създаването на лична визия. Клиентите ще могат да поръчват собствените си автомобили, оформени от дизайнерите на Rolls-Royce, според личните им вкусове. Лекота, елегантност и чистота на формите. Това са основните принципи при изграждането на дизайна на Rolls-Royce. Ще се прилагат нови иновативни и футуристични решения.
  • Пътуване без усилия - Дигитален шофьор, който наблюдава и присъства в автомобила, като задоволява всеки каприз на собственика му. Гласът на Елинор - ефирен помощник, който ще ви води към всяко начинание.
  • Гранд Светилище - за своите пътници интериорът на Rolls-Royce осигурява луксозно убежище, състоящо се от най-изящните материали и форми. По желание на своя собственик той предлага пълна свързаност с външния свят или пълна изолираност. Невидим дисплей - нова OLED технология ще подсигурява както гледането на филм, така и следенето на борсовите индекси. Оазис на спокойствие - това е основната цел при проектирането на вътрешното пространство, което ще предоставя уединение, уют и пълна релаксация. Лукс за сетивата - отличителна черта на всеки Rolls-Royce е избора на изящни материали. В интериора е използвано рядко дърво, ръчно изработен килим от копринени нишки, а седалките са тапицирани с бродирана коприна.
  • Абсолютна елегантност и увереност. В съответствие с традицията на марката, Rolls-Royce въплъщава в бъдеще чистото величие и служи на собственика си по ефектен нов начин. Времето е върховен лукс - това ни показва финно изработения часовник, поставен на централно място в купето.
  • Дизайнът на автомобила обещава "голямо пристигане". В светлината на прожекторите - излизането от Rolls-Royce на бъдещето никога не е било по-грандиозно. Целият покрив на автомобила се отваря нагоре, за да слязат пътниците величествено изправени от автомобила, под светлината на собствен червен килим.
  • Разтоварване със стил - тихият въртящ се багажник зад предното колело спомага за удобно и бързо разтоварване на багажа. На разположение на пътниците са и скритите във вратите чадъри, които се използват при необходимост.
 • BMW Motorrad - перфектният синтез между човека и машината. Мотоциклетът на бъдещето ще се характеризира с:
  • Самобалансиране - при определени ситуации активни помощни системи автоматично ще балансират мотоциклета както в движение, така и в покой. Мотоциклет, който никога няма да се преобърне, оставайки изправен дори когато мотористът е спрял. Системите за балансиране подсигуряват особено гъвкав и динамичен опит при каране.
  • Flexframe се проявява като едно интегрирано цяло отпред до задното колело. Гъвкавостта позволява на мотора да се управлява директно като завъртането на кормилото регулира цялата рамка и променя посоката на движение. Рамково управление, при което завъртането на кормилото регулира цялата рамка като променя направлението на мотора. Силата, необходима за управление се променя: при престой Flexframe позволява леко управление, докато при високи скорости става твърдо.
  • Визор - това е козирка, състояща се от чифт стъклени очила, обхващащи цялото поле на видимост на потребителя. Осве защитата от вятър, той показва и много информация. Козирката показва определени данни в една от четирите обозначени зони. Те се контролират от движението на очите на моториста като гледането нагоре или надолу променя съдържането, а гледането право напред изключва информацията и позволява на водача да се съсредоточи върху карането. Информацията се прожектира върху визьора при поискване или за да предупреди моториста, че са необходими действия.
  • Дигитален компаньон - когато се комбинира мотоциклетът BMW Motorrad и специалната екипировка на мотоциклетиста, се създава една функционална единица. Дигиталният компаньон предоставя информация за пътя и околната среда и предоставя активна подкрепа на мотоциклетиста. Самата екипировка е направена от интелигентни и многофункционални материали, които предпазват водача от вятър и дъжд. Сензорите в костюма непрекъснато следят физическото му състояние. Променливите микроотвори на костюма функционират като рибени хриле, за да подсигурят допълнителна вентилация при необходимост. Малките вибриращи подложки на ръцете и краката предават инструкции за навигация или предупреждават водача когато ъгълът на стоежа стане критичен. Уникалното усещане за свобода е възможно посредством интелигентната връзка между водача, мотоциклета и външния свят.
  • Триизмерната гума на колелата активно се регулира и променя в зависимост от климатичните условия и пътните настилки. Те успешно поемат вибрациите при пътуване.
  • Powertrain - проектиран и създаден в образа на BMW боксов двигател, той се състой от задвижващ блок с нулеви емисии. Външният му вид се променя в зависимост от обстоятелствата - при покой двигателят е компактен, при запалване излиза навън с цел да подобри аеродинамиката и да предпази моториста.
  • Иконичен дизайн - с извитата триъгална рамка и чирния цвят BMW Motorrad нападобява първия BMW мотоциклет, създаден през 1923г.
  • Минималистична форма и максимално качество на детайлите. Фронтът е минималистичен. В рамката над предното колело и поставен голям метален рефлектор, включващ два U образни прозрачни елемента. Той действа и като дефлектор срещу вятъра, заедно с малкото предно стъкло спомага за оптимизиране на въздушните потоци.

Продукти BMW - онлайн магазин

Продуктов № 430046
Комплект съединител VALEO 837111 за BMW 1 Ser (E81) от 2006 до 2012
1439.88 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430131
Комплект съединител LuK 600 0319 00 за BMW 1 Ser (F20) от 2010
1590.23 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 81902
-15%Комплект съединител SACHS 3000 951 949 за BMW 1 Ser (F20) от 2010
836,84 лв.711.31 лв.(-15%)
Преглед Поръчай
Продуктов № 430154
Комплект съединител LuK 624 3968 00 за BMW 1 (F40) от 2019
495.35 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430158
Комплект съединител LuK 624 4032 00 за BMW 1 (F40) от 2019
443.58 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430155
Комплект съединител SACHS 3000 950 964 за BMW 1 (F40) от 2019
513.46 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430160
Комплект съединител SACHS 3000 950 967 за BMW 2 Gran Coupe (F44) от 2019
651.1 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430181
Комплект съединител BLUE PRINT ADB113013 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
271.23 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 81956
-15%Комплект съединител LuK 622 0009 06 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
566,24 лв.481.3 лв.(-15%)
Преглед Поръчай
Продуктов № 430166
Комплект съединител MECARM MK9717 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
216.36 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430173
Комплект съединител NK 131501 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
354.88 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 82123
-15%Комплект съединител SACHS 3000 002 008 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
921,06 лв.782.9 лв.(-15%)
Преглед Поръчай
Продуктов № 81958
-15%Комплект съединител SACHS 3000 003 005 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
509,87 лв.433.39 лв.(-15%)
Преглед Поръчай
Продуктов № 430176
Комплект съединител VALEO 801199 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
1759.65 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430168
Комплект съединител VALEO 801817 за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
453.98 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 81957
-15%Комплект съединител Ø215mm STARLINE за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
324,00 лв.275.4 лв.(-15%)
Преглед Поръчай
Продуктов № 126666
Комплект съединител Ø230mm LUK за BMW 3 Ser (E21) от 1975 до 1984
566.47 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430226
Комплект съединител BLUE PRINT ADB113004 за BMW 3 Ser (E30) комби от 1987 до 1994
210.16 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 430188
Комплект съединител EXEDY BMK2001 за BMW 3 Ser (E30) кабриолет от 1985 до 1993
326.88 лв.
Преглед Поръчай

Популярни категории