Авточасти за FORD BANTAM

FORD

За кои модели на FORD BANTAM можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за FORD BANTAM и следните модели: BANTAM Pickup

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за FORD BANTAM?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за FORD BANTAM?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на FORD BANTAM?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • FORD BANTAM Подкалници - 156 продукта - Докато калниците са направени с цел да предпазват хората и автомобилите от изхвърляните при движение от гумите камъчета, кал и вода, то подкалниците се поставят за да защитят автомобила. Те играят ролята на преграда между колелата и останалата част на автомобила.
 • FORD BANTAM Кори под двигател - 61 продукта - Корите под двигател са важна част за осигуряване на нормална работа на двигателя, затова в съвременните автомобили те са част от окомплектовката им. Така се постига добра защита на елементите на двигателя и трансмисията от условията на експлоатация, климатичните условия и състоянието на пътната настилка.
 • FORD BANTAM Амортисьори - Автомобилните амортисьори са устройства, които оказват съпротива на движението на окачването нагоре - надолу. Те оказват отпор само когато има движение. Колкото по-бързо е движението, толкова по-голямо е съпротивлението. Така се постига устойчивост на колата.
 • FORD BANTAM Накладки - При спиране спирачните накладки взаимодействат със спирачните дискове и в процеса на триене скоростта намалява и автомобила спира. Това води до износването им и когато то достигне една пределна граница, те трябва да се сменят. Някои накладки имат вградени пластини, които при износване започват да свирят и така показват, че са за смяна.
 • FORD BANTAM Маслен филтър - 1119 продукта - Маслен филтър може да се смени по всяко време, но задължително се поставя нов при смяна на двигателното масло. Това се прави, за да не се замърси новото масло от отложените във филтъра утайки и други продукти от работата на двигателя.
 • FORD BANTAM Въздушен филтър - 1255 продукта - Предназначението на въздушния филтър е да задържа песъчинки и други частици да не попадат в двигателя. След определен пробег той се замърява и неговата пропускливост намалява. Появяват се симптоми като: трудно палене на двигателя, намалена мощност и висок разход на гориво. Това са признаци, че филтърът трябва да се смени.
 • FORD BANTAM Филтър купе - 618 продукта - Салонният филтър (филтър купе) пречиства въздуха, който навлиза в купето от атмосферата. Неговото състояние и живот до голяма степен зависи от средата на експлоатация на автомобила. Замърсената околна среда, задръстванията, карането по прашни пътища съкращават срока на експлоатация на филтъра.
 • FORD BANTAM Горивен филтър - 1158 продукта - Двигателите на съвременните автомобили се нуждаят от изключително чисто гориво. Това се подсигурява с използването на качествени горивни филтри, които трябва да се сменят редовно. Така се защитава двигателя от повреди и корозия и се подсигурява ефективната му работа.
 • FORD BANTAM Спирачни дискове и барабани - Спирачната система на съвременните автомобили е изградена от дискови и барабанни спирачки. Често автомобилите се окомплектоват с дискови спирачки на предните колела и барабанни или дискови на задните. Но независимо от вида, принципът на действие е един и същ. Дисковите спирачки се състоят от спирачни дискове и накладки, а барабанните от спирачни накладки и барабани. При натискане на спирачния педал, накладките се притискат към дисковете или барабаните и посредством триене забавят скоростта и спират въртенето на колелата. Спирачните дискове и барабани са пряко отговорни за спирането на автомобила и затова трябва да са винаги изправни.
 • FORD BANTAM Чистачки - 38 продукта - Чистачките за кола се грижат за чистотата на предното и задното стъкло при движение. Те позволяват безопасно и безпроблемно шофиране в дъжд, сняг и тежки метеорологични условия. Ето защо всеки автомобил трябва да е оборудван с качествени чистачки.

Категории с аксесоари за FORD BANTAM

Популярни категории