Авточасти за FORD ESCAPE

FORD

За кои модели на FORD ESCAPE можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за FORD ESCAPE и следните модели: ESCAPE

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за FORD ESCAPE?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за FORD ESCAPE?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на FORD ESCAPE?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • FORD ESCAPE Подкалници - 156 продукта - Подкалниците предпазват колата от корозия. Отсъствието им е предпоставка за възникване на корозия. Каквито и антикорозионни покрития да нанасяте, автомобилът ви не е защитен от механични повреди, които са основната причина за корозия.
 • FORD ESCAPE Кори под двигател - 61 продукта - Кората под двигател защитава двигателя и трансмисията от замърсявания, повреди и климатичните условия. Тя изолира шума от двигателя и създава добър микроклимат за работа му, като същевременно му подсигурява добра вентилация и охлаждане.
 • FORD ESCAPE Амортисьори - Амортисьорите намаляват вибрациите и колебанията на купето и поддържат контакта на колелата с пътя, като подсигуряват ефективен контрол и управляемост на автомобила.
 • FORD ESCAPE Накладки - Спирачните накладки са част от спирачната система на всяко колело на автомобил. Тяхното предназначение е да създадат триене върху спирачния диск за да забавят или спрат неговото въртене. Всеки спирачен диск или барабан е оборудван с по две накладки. Животът на спирачните накладки е в пряка зависимост от интензивността на спирането. Колкото по-често се използват, толкова по-бързо се износват и трябва да се сменят.
 • FORD ESCAPE Маслен филтър - 1119 продукта - Масленият филтър пречиства моторното масло от различни отлагания, замърсявания и остатъчни продукти от работата на двигателя. Той е необходим за да подсигури чисто масло, добро смазване и дълъг живот на двигателя.
 • FORD ESCAPE Въздушен филтър - 1255 продукта - За да работи двигателят с вътрешно горене е необходим кислород. Той се набавя от околната среда, но заедно с въздуха в автомобила постъпват и много замърсявания като прахови частици, песъчинки и други, които могат да повредят двигателя. Затова всеки двигател е оборудван с въздушен филтър, който се сменя на определен пробег и време. Доброто състояние на въздушния филтър е от голямо значение за ефективната работа на двигателя.
 • FORD ESCAPE Филтър купе - 618 продукта - Филтърът купе е част от вентилацията на автомобила. Той предпазва салона от прах, изгорели газове и други замърсявания. Така пътниците получават свеж и чист въздух по време на движение.
 • FORD ESCAPE Горивен филтър - 1158 продукта - Горивните филтри задържат частици от пепел, ръжда и отлагания, които попадат в горивото при неговото транспортиране и съхраняване. Те са филтри за грубо пречистване и горивни филтри за фино пречистване. Така се постига максимално пречистване на горивото и добра работа на двигателя.
 • FORD ESCAPE Спирачни дискове и барабани - Едни от най-често сменяните авточасти са спирачните накладки, а също макар и малко по-рядко спирачните дискове и барабани. Това е конструктивно обусловено в автомобилите, защото спирането се извършва посредством триене между накладките и спирачните дискове и барабани. Износването им може да се забави, но не и да се избегне. От навременната им смяна зависи безопасността на пътниците и другите участници в движението.
 • FORD ESCAPE Чистачки - 38 продукта - Добрите автомобилни чистачки осигуряват спокойствие и безопасност при пътуване, независимо от натовареното движение и времето.

Категории с аксесоари за FORD ESCAPE

Популярни категории