Авточасти за FORD F-150

FORD

За кои модели на FORD F-150 можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за FORD F-150 и следните модели: F-150

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за FORD F-150?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за FORD F-150?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на FORD F-150?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • FORD F-150 Подкалници - 156 продукта - Една от основните предпоставки за защита на купето от корозия е поставянето на подкалници над колелата. Те защитават калниците, които са едни от най-уязвимите части на корозия в автомобила.
 • FORD F-150 Кори под двигател - 61 продукта - Кората под двигател защитава двигателя и трансмисията от замърсявания, повреди и климатичните условия. Тя изолира шума от двигателя и създава добър микроклимат за работа му, като същевременно му подсигурява добра вентилация и охлаждане.
 • FORD F-150 Амортисьори - Предназначението на амортисьорите е да омекотят люлеененто и вибрациите, които се получават от пружините. Така се запазва стабилността на автомобила на пътя.
 • FORD F-150 Накладки - Накладките са важна част от спирачната система. Те са елементите, които при натискане на спирачния педал се притискат към спирачните дискове и намаляват скоростта или спират колелата.
 • FORD F-150 Маслен филтър - 1119 продукта - Моторното масло поддържа двигателя смазан, за да се намали триенето на отделните метални части и прегряването. За да се случи това, маслото трябва да е чисто. За чистотата на маслото се грижи масленият филтър, които улавя отлаганията, отломките и мръсотията от двигателя. Чистото масло и качественият маслен филтър означават изправен двигател.
 • FORD F-150 Въздушен филтър - 1255 продукта - Смяната на въздушния филтър е нещо, което трябва да се извършва на определен пробег. Това не е сложен ремонт, а съвсем лесна операция. Самият филтър е сравнително евтина резервна част, но за изправността на двигателя е от съществено значение той да работи ефективно.
 • FORD F-150 Филтър купе - 618 продукта - Салонният филтър (филтър купе) пречиства въздуха, който навлиза в купето от атмосферата. Неговото състояние и живот до голяма степен зависи от средата на експлоатация на автомобила. Замърсената околна среда, задръстванията, карането по прашни пътища съкращават срока на експлоатация на филтъра.
 • FORD F-150 Горивен филтър - 1158 продукта - Горивото се подава чрез горивната помпа от резервоара за гориво през филтъра за грубо пречистване към филтъра за фино пречистване и от там по горивната магистрала към двигателя. Това предотвратява износване и повреди по двигателя, вследствие на замърсявания, намиращи се в горивото.
 • FORD F-150 Спирачни дискове и барабани - Спирачните дискове и барабани са част от спирачната система на автомобила. Те заедно с накладките, посредством триене извършват спирането на колелата. Затова те са пряко отговорни за безопасното движение на колата.
 • FORD F-150 Чистачки - 38 продукта - Автомобилните чистачки са отговорни за добрата видимост на водача при тежки метеорологични условия. Затова изборът на подходящи пера за чистачки е много важен. Трябва да се вземат в предвид конструкцията и захващането на перата, условията, при които ще се използват, вида и дължината им.

Категории с аксесоари за FORD F-150

Популярни категории