Авточасти за FORD F-250

FORD

За кои модели на FORD F-250 можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за FORD F-250 и следните модели: F-250

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за FORD F-250?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за FORD F-250?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на FORD F-250?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • FORD F-250 Подкалници - 156 продукта - Подкалниците предпазват колата от корозия. Отсъствието им е предпоставка за възникване на корозия. Каквито и антикорозионни покрития да нанасяте, автомобилът ви не е защитен от механични повреди, които са основната причина за корозия.
 • FORD F-250 Кори под двигател - 61 продукта - Повечето кори под двигател са за определена марка и модел автомобил. Те се изработват от метал или композитни пластмаси и трябва да имат добра якост, устойчивост на корозия, да осигуряват добра вентилация и да са достатъчно леки, за да не утежняват конструкцията на автомобила.
 • FORD F-250 Амортисьори - Амортисьорите играят важна роля за безопасността при шофиране, защото те създават оптимален контакт на автомобила с пътя и добър контрол над превозното средство.
 • FORD F-250 Накладки - Ефективното спиране на автомобила зависи от изправността на спирачната система и нейното правилно поддържане. Едни от най-често сменяните авточасти в системата са спирачните накладки, които се износват в процеса на експлоатация. Качествените накладки са от съществено значение за безопасността при пътуване.
 • FORD F-250 Маслен филтър - 1119 продукта - Масленият филтър улавя и задържа пренасяните с маслото замърсявания от горивната камера, образувани по време на триене на отделните елементи на двигателя. Така той предотвратява износването на движещите се части, като подсигурява смазването и почистването им с качествено масло. Това удължава живота на двигателя.
 • FORD F-250 Въздушен филтър - 1255 продукта - За да работи двигателят с вътрешно горене е необходим кислород. Той се набавя от околната среда, но заедно с въздуха в автомобила постъпват и много замърсявания като прахови частици, песъчинки и други, които могат да повредят двигателя. Затова всеки двигател е оборудван с въздушен филтър, който се сменя на определен пробег и време. Доброто състояние на въздушния филтър е от голямо значение за ефективната работа на двигателя.
 • FORD F-250 Филтър купе - 618 продукта - Въпреки, че филтърът купе не влияе върху работата на автомобила, той е много важен за комфорта на пътуване и здравето на пътуващите. Продължителното използване на един салонен филтър води до неприятни миризми в купето, затруднена вентилация и е предпоставка за развитието на бактерии. Затова е необходимо да се сменя поне два пъти годишно.
 • FORD F-250 Горивен филтър - 1158 продукта - Горивните филтри задържат частици от пепел, ръжда и отлагания, които попадат в горивото при неговото транспортиране и съхраняване. Те са филтри за грубо пречистване и горивни филтри за фино пречистване. Така се постига максимално пречистване на горивото и добра работа на двигателя.
 • FORD F-250 Спирачни дискове и барабани - Спирачните дискове и барабани като част от спирачната система на автомобила се сменят сравнително често. Но износването им зависи от начина и режима на експлоатация, маниера на шофиране и качеството им. Затова спирачките трябва да се проверяват при всяка възможност.
 • FORD F-250 Чистачки - 38 продукта - Най-слабото звено в системата за почистване на предното стъкло са перата за чистачки. Те се износват и най-бързо, защото са в контакт с вода и мръсотия и са подложени на вредното влияние на метеорологичните условия. Но е много важно те да почистват добре, за да има добра видимост.

Категории с аксесоари за FORD F-250

Популярни категории