Авточасти за FORD MYSTIQUE

FORD

За кои модели на FORD MYSTIQUE можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за FORD MYSTIQUE и следните модели: MYSTIQUE Saloon

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за FORD MYSTIQUE?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за FORD MYSTIQUE?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на FORD MYSTIQUE?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • FORD MYSTIQUE Подкалници - 156 продукта - Една от основните предпоставки за защита на купето от корозия е поставянето на подкалници над колелата. Те защитават калниците, които са едни от най-уязвимите части на корозия в автомобила.
 • FORD MYSTIQUE Кори под двигател - 61 продукта - Кората под двигател затваря пространството под двигателя и трансмисията, като ги изолира, защитава от замърсявания и подсигурява нормалната работа на автомобила.
 • FORD MYSTIQUE Амортисьори - Съвременните автомобили са оборудвани с два предни и два задни амортисьора, които гасят колебанията на пружините и осигуряват устойчивост на управлението.
 • FORD MYSTIQUE Накладки - При спиране спирачните накладки взаимодействат със спирачните дискове и в процеса на триене скоростта намалява и автомобила спира. Това води до износването им и когато то достигне една пределна граница, те трябва да се сменят. Някои накладки имат вградени пластини, които при износване започват да свирят и така показват, че са за смяна.
 • FORD MYSTIQUE Маслен филтър - 1119 продукта - Масленият филтър улавя и задържа пренасяните с маслото замърсявания от горивната камера, образувани по време на триене на отделните елементи на двигателя. Така той предотвратява износването на движещите се части, като подсигурява смазването и почистването им с качествено масло. Това удължава живота на двигателя.
 • FORD MYSTIQUE Въздушен филтър - 1255 продукта - Всички двигатели с вътрешно горене черпят кислород от въздуха. Но заедно с въздуха от околната среда в автомобила постъпват и много фини прахови частици, песъчинки и други замърсявания, които са пагубни за елементите на двигателя. Затова тези двигатели задължително се оборудват с въздушни филтри, които се сменят на определен пробег.
 • FORD MYSTIQUE Филтър купе - 618 продукта - Филтрите купе са вид въздушни филтри, които пречистват вредните частици от въздуха, прах, бактерии и полени. Освен това филтрите с активен въглен премахват неприятните миризми. Те трябва да се следят и сменят редовно, защото са пряко отговорни за въздуха, който дишаме докато пътуваме.
 • FORD MYSTIQUE Горивен филтър - 1158 продукта - Ролята на горивния филтър е да премахва попадналите в горивото замърсявания, което е много важно за двигателя. Горивният филтър осигурява добра защита на системата на запалване и двигателя от некачествено гориво.
 • FORD MYSTIQUE Спирачни дискове и барабани - Спирачните дискове и барабани като част от спирачната система на автомобила се сменят сравнително често. Но износването им зависи от начина и режима на експлоатация, маниера на шофиране и качеството им. Затова спирачките трябва да се проверяват при всяка възможност.
 • FORD MYSTIQUE Чистачки - 38 продукта - Автомобилните чистачки са отговорни за добрата видимост на водача при тежки метеорологични условия. Затова изборът на подходящи пера за чистачки е много важен. Трябва да се вземат в предвид конструкцията и захващането на перата, условията, при които ще се използват, вида и дължината им.

Категории с аксесоари за FORD MYSTIQUE

Популярни категории