Авточасти за GREAT WALL STEED

GREAT WALL

За кои модели на GREAT WALL STEED можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за GREAT WALL STEED и следните модели: STEED 3 pikup, STEED 5 pickup, STEED 6 Pickup

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за GREAT WALL STEED?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за GREAT WALL STEED?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на GREAT WALL STEED?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • GREAT WALL STEED Подкалници - За да предпазите калниците на автомобила си от корозия е важно да имате монтирани подкалници над колелата. Така ще избегнете изхвърлянето на кал и вода от колелата към вътрешната страна на калниците и развитието на корозия.
 • GREAT WALL STEED Кори под двигател - За да се предпази от повреда двигателят и неговият картер като най-ниска точка, е добре автомобилът да има здрава кора под двигател.
 • GREAT WALL STEED Амортисьори - Основната роля на амортисьорите и да притискат колелата към пътя при предаване на енергията от пружините към купето и обратно. Те контролират движението на пружините и създават нужното сцепление между гумите и пътното платно, което дава стабилност на автомобила при движение и спиране.
 • GREAT WALL STEED Накладки - Спирачните накладки като елемент от спирачната система са дискови и челюстни. Но независимо от формата и вида, принципът на действие е един и същ. При натискане на спирачния педал, накладките се притискат към спирачния диск или барабан и посредством триене спират колелото. Това се извършва едновременно на всички колела на автомобила.
 • GREAT WALL STEED Маслен филтър - Филтърът за моторно масло или така нареченият маслен филтър се поставя с цел пречистване на маслото от външни и вътрешни замърсители. Маслото от двигателя навлиза по външния кръг във филтъра, където оставя цялата мръсотия и филтрирано отива през вътрешния кръг обратно към двигателя. Така двигателят получава винаги чисто масло с добър вискозитет, което го смазва, почиства и охлажда.
 • GREAT WALL STEED Въздушен филтър - Въздушният филтър има голямо значение за живота на двигателя, неговата мощност и разхода на гориво. Той трябва да е винаги ефективен, защото само така двигателят може да работи без проблеми. Затова трябва да се сменя навреме.
 • GREAT WALL STEED Филтър купе - Редовната смяна на филтър купе подсигурява добра работа на вентилацията, отоплението и климатика в автомобила. Освен това предотвратява наличието на неприятни миризми и запотяването на прозорците. Това дава необходимия комфорт и здравословен климат при пътуване.
 • GREAT WALL STEED Горивен филтър - Предназначението на горивните филтри в автомобилите е да пречистват горивото преди то да постъпи в двигателя. Така се предпазват двигателите от замърсявания, които могат да повредят елементите и системите им.
 • GREAT WALL STEED Спирачни дискове и барабани - Спирачните дискове и барабани работят при тежки експлоатационни натоварвания. Но въпреки това, те издържат няколко кратно по-дълга експлоатация от накладките. Но при износване, надраскване и деформиране трябва да се сменят незабавно.
 • GREAT WALL STEED Чистачки - Добрите автомобилни чистачки осигуряват спокойствие и безопасност при пътуване, независимо от натовареното движение и времето.

Категории с аксесоари за GREAT WALL STEED

Продукти GREAT WALL STEED - онлайн магазин

Продуктов № 391348
Горивен филтър 1A FIRST AUTOMOTIVE P10212
10 лв.
Преглед Поръчай
Продуктов № 401198
-20%Горивен филтър BLUE PRINT ADG02374
15,28 лв.12.22 лв.(-20%)
Преглед Поръчай
Продуктов № 401199
-20%Горивен филтър BLUE PRINT ADG02375
147,52 лв.118.02 лв.(-20%)
Преглед Поръчай
Продуктов № 391666
Горивен филтър MULLER FILTER FB212
11.99 лв.
Преглед Поръчай

Популярни категории