Авточасти за GREAT WALL TENGYI

GREAT WALL

За кои модели на GREAT WALL TENGYI можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за GREAT WALL TENGYI и следните модели: TENGYI V80

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за GREAT WALL TENGYI?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за GREAT WALL TENGYI?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на GREAT WALL TENGYI?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • GREAT WALL TENGYI Подкалници - Когато имате повредени подкалници, поради счупване или износване, то е добре веднага да бъдат подменени. Износените или повредени подкалници не предпазват основните части на автомобила от вредните условия на пътя.
 • GREAT WALL TENGYI Кори под двигател - Кората под двигателя трябва да отговаря на марката и модела автомобил, за да приляга добре и да е закрепена здраво за конструкцията на купето. Това ще гарантира ефективната и защита и функционалност, както и лесното и сваляне и поставяне при необходимост.
 • GREAT WALL TENGYI Амортисьори - Предназначението на амортисьорите е да омекотят люлеененто и вибрациите, които се получават от пружините. Така се запазва стабилността на автомобила на пътя.
 • GREAT WALL TENGYI Накладки - Спирачните накладки като елемент от спирачната система са дискови и челюстни. Но независимо от формата и вида, принципът на действие е един и същ. При натискане на спирачния педал, накладките се притискат към спирачния диск или барабан и посредством триене спират колелото. Това се извършва едновременно на всички колела на автомобила.
 • GREAT WALL TENGYI Маслен филтър - Масленият филтър пречиства моторното масло от различни отлагания, замърсявания и остатъчни продукти от работата на двигателя. Той е необходим за да подсигури чисто масло, добро смазване и дълъг живот на двигателя.
 • GREAT WALL TENGYI Въздушен филтър - Предназначението на въздушния филтър е да задържа песъчинки и други частици да не попадат в двигателя. След определен пробег той се замърява и неговата пропускливост намалява. Появяват се симптоми като: трудно палене на двигателя, намалена мощност и висок разход на гориво. Това са признаци, че филтърът трябва да се смени.
 • GREAT WALL TENGYI Филтър купе - Редовната смяна на филтър купе подсигурява добра работа на вентилацията, отоплението и климатика в автомобила. Освен това предотвратява наличието на неприятни миризми и запотяването на прозорците. Това дава необходимия комфорт и здравословен климат при пътуване.
 • GREAT WALL TENGYI Горивен филтър - Горивото се подава чрез горивната помпа от резервоара за гориво през филтъра за грубо пречистване към филтъра за фино пречистване и от там по горивната магистрала към двигателя. Това предотвратява износване и повреди по двигателя, вследствие на замърсявания, намиращи се в горивото.
 • GREAT WALL TENGYI Спирачни дискове и барабани - Спирачните дискове и барабани имат огромно значение за гарантиране на комфорт и безопасност при шофиране. Те трябва да са винаги изправни и да работят ефективно. Когато е необходима смяна на спирачен диск или барабан, това се извършва като се сменят и двата диска на една ос, т.е. и двата предни или двата задни диска или барабани. Така се подсигурява равномерно спиране на съответната ос.
 • GREAT WALL TENGYI Чистачки - Автомобилните чистачки са необходима част от оборудването му. Те подсигуряват добра видимост при шофиране в дъжд, сняг и буря и гарантират безопасно пътуване.

Категории с аксесоари за GREAT WALL TENGYI

Популярни категории