Авточасти за GREAT WALL VOLEEX

GREAT WALL

За кои модели на GREAT WALL VOLEEX можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за GREAT WALL VOLEEX и следните модели: VOLEEX C30 sedan, VOLEEX C10 hatchback, VOLEEX C20R Hatchback

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за GREAT WALL VOLEEX?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за GREAT WALL VOLEEX?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на GREAT WALL VOLEEX?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • GREAT WALL VOLEEX Подкалници - Подкалниците предпазват калниците на колата от вътрешната страна от натрупване на мръсотия и намокряне.
 • GREAT WALL VOLEEX Кори под двигател - За да се предпази от повреда двигателят и неговият картер като най-ниска точка, е добре автомобилът да има здрава кора под двигател.
 • GREAT WALL VOLEEX Амортисьори - Автомобилните амортисьори са устройства, които оказват съпротива на движението на окачването нагоре - надолу. Те оказват отпор само когато има движение. Колкото по-бързо е движението, толкова по-голямо е съпротивлението. Така се постига устойчивост на колата.
 • GREAT WALL VOLEEX Накладки - Като често сменяни авточасти, спирачните накладки понякога са наричани и консумативи. Но независимо от това, те са пряко отговорни за намаляване на скоростта и спирането на автомобила. Накладките при задействане от спирачния педал, посредством хидравличната спирачна система се притискат към спирачните дискове или барабани на колелата и осъществяват спирането. Доколко ефективно ще е то зависи от състоянието на спирачните накладки и дискове и спирачната система като цяло.
 • GREAT WALL VOLEEX Маслен филтър - Масленият филтър е задължителен за всеки съвременен автомобил. Моторното масло циркулира и преминава през него, като така се пречиства от замърсяванията, които се получават в следствие от работата на двигателя. При всяка смяна на маслото се сменя и масления филтър.
 • GREAT WALL VOLEEX Въздушен филтър - Предназначението на въздушния филтър е да задържа песъчинки и други частици да не попадат в двигателя. След определен пробег той се замърява и неговата пропускливост намалява. Появяват се симптоми като: трудно палене на двигателя, намалена мощност и висок разход на гориво. Това са признаци, че филтърът трябва да се смени.
 • GREAT WALL VOLEEX Филтър купе - Филтърът купе е сравнително нов елемент към оборудването на автомобила. Той често е пренебрегван, но има своята важна роля в ефективната вентилация, отопление и работа на климатика. От него зависи добрият климат и здравословната среда в салона на колата, а от там и комфорта и здравето на пътниците.
 • GREAT WALL VOLEEX Горивен филтър - Предназначението на горивните филтри в автомобилите е да пречистват горивото преди то да постъпи в двигателя. Така се предпазват двигателите от замърсявания, които могат да повредят елементите и системите им.
 • GREAT WALL VOLEEX Спирачни дискове и барабани - Спирачните дискове и барабани имат огромно значение за гарантиране на комфорт и безопасност при шофиране. Те трябва да са винаги изправни и да работят ефективно. Когато е необходима смяна на спирачен диск или барабан, това се извършва като се сменят и двата диска на една ос, т.е. и двата предни или двата задни диска или барабани. Така се подсигурява равномерно спиране на съответната ос.
 • GREAT WALL VOLEEX Чистачки - Основното предназначение на автомобилните чистачки е почистването на предното и задно стъкло при дъжд , сняг, прах и кал и подсигуряване на добра видимост на водачите.

Категории с аксесоари за GREAT WALL VOLEEX

Популярни категории