Авточасти за GREAT WALL C50

GREAT WALL

За кои модели на GREAT WALL C50 можете да предложите авточасти?

При нас може да намерите авточасти за GREAT WALL C50 и следните модели: C50 Saloon

Какво трябва да знам, за да поръчам резервни части и консумативи за GREAT WALL C50?

Повечето авточасти се търсят по:
 • - Марка(AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, VW, TOYOTA, HONDA...)
 • - Модел - година на производство
 • - Двигател - обем, тип на двигател(бензин, дизел...), KW/HP, код на двигател

Ако имате съмнения, можете да се свържете с наш консултант и по номера на рамата (VIN код) да се направи проверка в каталог. Това е най-точният начин да получите съответстваща резервна част. Освен това повечето резервни части са маркирани със собствен каталожен номер, който се вижда, ако частта е демонтирана

.

Какви са възможностите за пазаруване на авточасти за GREAT WALL C50?

 • 1. Можете да посетите някой от магазините на Avto.BIM.BG, които се намират в:
 • 2. Можете да направите поръчка на сайта ни: www. avto.bim.bg и да вземете поръчаното от удобен за вас магазин, където ще имате възможност да се уверите, че това е търсената авточаст.
 • 3. Да поръчате авточасти от нашия онлайн магазин на www.avto.bim.bg и да ги получите с куриерска фирма Еконт.

Как мога да се консултирам за авточасти на GREAT WALL C50?

Като се обадите на телефон 0700 42 003 / 029 037 970 и разговаряте с наш продавач консултант или ни пишете на email: info@bim.bg. Освен това на сайта ни има форма за запитване, където може да приложите и снимки на търсените резервни части.

.

Най-търсените категории

 • GREAT WALL C50 Подкалници - Можете да шофирате без подкалници, но не е добре за автомобила да го правите. Предните подкалници предпазват не само калниците, но и двигателния отсег от камъни, отломки и кал, изхвърлени от предните гуми.
 • GREAT WALL C50 Кори под двигател - Кората под двигател защитава двигателя и трансмисията от замърсявания, повреди и климатичните условия. Тя изолира шума от двигателя и създава добър микроклимат за работа му, като същевременно му подсигурява добра вентилация и охлаждане.
 • GREAT WALL C50 Амортисьори - Автомобилните амортисьори са устройства, които оказват съпротива на движението на окачването нагоре - надолу. Те оказват отпор само когато има движение. Колкото по-бързо е движението, толкова по-голямо е съпротивлението. Така се постига устойчивост на колата.
 • GREAT WALL C50 Накладки - Спирачните накладки са част от спирачната система на всяко колело на автомобил. Тяхното предназначение е да създадат триене върху спирачния диск за да забавят или спрат неговото въртене. Всеки спирачен диск или барабан е оборудван с по две накладки. Животът на спирачните накладки е в пряка зависимост от интензивността на спирането. Колкото по-често се използват, толкова по-бързо се износват и трябва да се сменят.
 • GREAT WALL C50 Маслен филтър - Масленият филтър пречиства моторното масло от различни отлагания, замърсявания и остатъчни продукти от работата на двигателя. Той е необходим за да подсигури чисто масло, добро смазване и дълъг живот на двигателя.
 • GREAT WALL C50 Въздушен филтър - Съвременните въздушни филтри в автомобилите пречистват над 99% от замърсяванията на въздуха. Така в двигателя постъпва чист въздух за сметка на въздушния филтър, който събира в себе си филтрираните фини частици и прах. Затова смяната на въздушния филтър на определено време и пробег е важна за правилната работа на двигателя.
 • GREAT WALL C50 Филтър купе - Редовната смяна на филтър купе подсигурява добра работа на вентилацията, отоплението и климатика в автомобила. Освен това предотвратява наличието на неприятни миризми и запотяването на прозорците. Това дава необходимия комфорт и здравословен климат при пътуване.
 • GREAT WALL C50 Горивен филтър - Двигателите на съвременните автомобили се нуждаят от изключително чисто гориво. Това се подсигурява с използването на качествени горивни филтри, които трябва да се сменят редовно. Така се защитава двигателя от повреди и корозия и се подсигурява ефективната му работа.
 • GREAT WALL C50 Спирачни дискове и барабани - Едни от най-често сменяните авточасти са спирачните накладки, а също макар и малко по-рядко спирачните дискове и барабани. Това е конструктивно обусловено в автомобилите, защото спирането се извършва посредством триене между накладките и спирачните дискове и барабани. Износването им може да се забави, но не и да се избегне. От навременната им смяна зависи безопасността на пътниците и другите участници в движението.
 • GREAT WALL C50 Чистачки - Автомобилните чистачки са необходима част от оборудването му. Те подсигуряват добра видимост при шофиране в дъжд, сняг и буря и гарантират безопасно пътуване.

Категории с аксесоари за GREAT WALL C50

Популярни категории