Черен Петък (Black Friday) на авточастите наближава!

Black Friday авточасти

Поради големия интерес от нашите клиенти "Black Friday" ще продължи и през целия уикенд.Черният Петък на авточасти Black Friday в www.avto.bim.bg наближава ЗАПОЧНА!

Black Friday в БИМ БГ. Грабнете авточасти на супер цени намалени с до 80%!
За поредна година в Avto.Bim.Bg стартира кампания за Черен Петък и каним всички свои клиенти да се регистрират в сайта!
От 20-ти Ноември (Понеделник) всички регистрирани потребители ще могат да следят, какви ще бъдат промоционалните оферти на предлаганите от нас артикули за Черния Петък.
Ако нямате регистрация при нас, може да го направите напълно безплатно от секцията за регистрация на нов потребител

Тази година отново няма да изневерим на клиентите си и ще предложим на всеки:
- който има нужда от качествени резервни части, консумативи и аксесоари да ги закупи с голямо намаление;
- да усети тръпката от надпреварата за покупка на желаната част на супер цена;
- да стане фен на нашия онлайн магазин за авточасти и да се възползва от промоциите, които предлагаме целогодишно.


Сега е моментът!
Отброяването до края на кампанията за авточасти Черен Петък в Бим БГ започна!
Стартът е на 24-ти Ноември (последният петък на месеца), мястото е онлайн магазин https://www.avto.bim.bg/, където намаленията на авточасти нямат равни!

Не пропускайте да се възползвате!
Намаленията ще са валидни само за периода от 00:01 до 23:59 часа на 24.11.2017 за всички авточасти и аксесоари до изчерпване на количествата!

*Срокът на доставка за промоционалните поръчки направени по време на кампанията Black Friday ще се уточнява при потвърждение на заявката от наш служител и ще се определя от наличностите и натовареността по време на кампанията.
*Опцията за безплатна доставка, няма да важи за намалените артикули в кампанията!


ВАЖНО: Поръчки направени през сайта ще се обработват приоритетно, спрямо запитванията по телефон! Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията.
Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
Към покупката на продуктите, НЕ могат да се прилагат отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании! Всички клаузи на общите условия за ползване на www.avto.bim.bg ще се валидни и по време на BLACK FRIDAY.
Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ промоционален артикул. Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.

Публикувано на: г.
« Обратно към новините