Седмична промоция на метални кори под двигател до 10 Септември 2023

Седмична промоция на метални кори с до 30% отстъпка!

Заповядайте да разгледате промоционалните оферти:
Метални кори под двигател

БИМ БГ ООД е официален вносител на метални кори марка Scut Protection произведени в Европейския Съюз.
Металните кори под двигател се произвеждат от стоманена с дебелина от 2-3 мм, като са проектирани да предпазват двигателите и скоростните кутии при трудни пътни условия като: дупки, камъни, издатини и черн пътища. Устойчиви са на корозия, защото са боядисани в електростатично поле. Специфични са за всяка марка и модел автомобил. Произвежданите метални кори под двигател отговарят на стандартите на заводите производители на леки автомобили и са съобразени със изискванията за добра работа на съответния двигател. Изработват се изцяло със съвременно оборудване по най-новите изисквания на пазара. Снабдени са със специални отвори за смяна на маслото и не се налага да се демонтират.Тъй като пасват идеално на съответните марки автомобили, монтирането е изключително лесно, без необходимостта от пробиване на отвори и нарушаване на цялостта на автомобила. Така автомобилът и оборудването остават непокътнати. При поставянето им не се нарушават условията по гаранцията на новите автомобили. Те са оборудвани с необходимите монтажни аксесоари като болтове, гайки, скоби и инструкция за монтаж.

Ако не намирате метална кора за вашия автомобил качена в нашия сайт, не се притеснявайте да попитате нашите продавач консултанти за опция доставка от чужбина!
Позвнете на тел. 0700 42 003 / 029 037 970

Промоцията е валидна до 10.09.2023 г. 17.09.2023 г. или до изчерпване на количествата!Седмична промоция на метални кори под двигател
Публикувано на: г.
« Обратно към новините

Популярни категории