0700 42 003

   

bim. bg

 

avto@bim.bg

 

Стелки за багажник - универсални - Стелки

        

Универсалните стелки за багажник са необходим аксесоар в автомобила за предпазване на багажника от прах, мръсотия или течности.

Те са подходящи за няколко различни модела автомобили и са изработени от качествени материали.

В зависимост от материала на изработка стелките за багажник са универсални гумени стелки за багажник,, полиуретанови стелки и мокетни стелки за багажник. По-подходящи за багажник са стелките от гума и полиуретан, тъй като са влагоустичиви, изработени с борд / наричат ги още "гумен леген за багажник"/, за да събират водата и мръсотията и да не позволяват разтичане. Друго предимство е здравината, защото понякога в багажника се превозват и тежки товари. Почистват се лесно и бързо.

Все пак при закупуване на универсална стелка за багажник трябва да съобразите размерите на вашия багажник с тези на предлаганите стелки. Добре е да вземете по-голям размер и да го изрежете, защото по този начин ще получите добро покритие и и защита на багажника.

В Авто Бим БГ предлагаме както най-търсените универсални стелки за багажник като: стелка за багажник за Мерцедес, стелка за багажник Пасат, така и за всички други марки автомобили.

* Всяка стелка за багажник е внос от Европа.

Прочети повече