Авто статии


За пръви път Toyota показаха i-Road през март 2013 на автомобилното изложение в Женева. На пръв поглед ще ви се стори като малък автомобил. В купето има нормална седалка, волан, арматурно табло с прибори, педал за газта и спирачките. Но всъщност е триколесено превозно средство имащо характеристиките на мотор. На права отсечка i-Road вози както всеки друг автомобил, но наклониш ли волана, салона се накланя, все едно караш мотоциклет. Едновременно с усещането за каране на мотоциклет, автомобилното купе дава усещането за безопасност. Това се дължи на специалната система за управление на предните колела и купето, наречена Active Lean. Именно тя осигурява на i-Road мотоциклетното накланяне в завоите. Това го прави един от най-пред(...)

Прочети повече

Публикувано на: г.

Уважаеми Приятели, Независимо дали карате автомобил, излязъл от салона на последното автомобилно изложение или пък такъв, който е на границата да премине в категорията на ретро-автомобилите – първото впечатление за вашата кола е винаги в нейния външен вид. Добре поддържаният автомобил е радост за сетивата на всички и същевременно покачва неимоверно авторитета на своя собственик. По света за поддържането на автомобилите работят цели индустрии, а науката по поддържането на екстериора и интериора на автомобила се нарича „детайлинг” (detailing). Макар на пръв поглед да изглежда лесно, в действителност едно измиване отвътре и отвън на автомобила в повечето случаи не е достатъчно. За възстановяването на добрия вид на една кола са(...)

Прочети повече

Публикувано на: г.

Здравейте скъпи приятели, подтикнати от днешния празник „Свети Валентин“, както и от пускането на нов раздел със статии, решихме да помогнем при избора ви на подарък (автомобил) за вашата половинка. За разлика от мъжете, които обръщат внимание първо на техническите характериситики, при нежния пол нещата са малко по-различни.Дамите обръщат много сериозно внимание на визуалните характеристики на бъдещата си кола, т.е. колко е красива и подхожда ли на собственичката си. Също така, за дамите важен е тунингът, цветът и интериорът на автомобила, а не колко е мощен и какъв е разход на гориво дава. Разбира се, никак не е лесно да се убеди една жена, особено по-младите, да се консултират със специалист при избора на кола, за да опре(...)

Прочети повече

Публикувано на: г.

Популярни категории